Į Ukrainą vykstantis P.Gražulis: „Ukrainiečiai mums padės kovoti su masturbacija“

Į Ukrainą vyksiančią parlamentinę delegaciją įtrauktas ir skandalingasis homofobas Petras Gražulis. Jis garsėja kaip, jo manymu, „morališkai supuvusių“ Vakarų kritikas, tačiau žada karštai palaikyti vakarietiškos pakraipos protestuotojus. P.Gražulis aiškina, kad Ukrainai įstojus į ES, bus galima rasti sąjungininkų kovai prieš Europos valstybes senbuves, esą išdavusias krikščioniškos moralės nuostatas.

P.Gražulis (nuotr. krepšinio aistruolio glėbyje) tikisi Ukrainoje rasti bendraminčių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
P.Gražulis (nuotr. krepšinio aistruolio glėbyje) tikisi Ukrainoje rasti bendraminčių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Dec 12, 2013, 1:36 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:54 PM

P.Gražulis sakė esantis pasiryžęs atstatyti krūtinę Ukrainos valdžios represinėms struktūroms, jei bus imtasi smurto.

„Kaip protestuodamas prieš gėjų eitynes Vilniuje šaukiau „Už Lietuvą, vyrai!“, taip Kijevo Euromaidane šauksiu „Chai živa Ukraina!“, - ketvirtadienį portalo lrytas.lt žurnalistui karštai kalbėjo karingasis Seimo narys.

P.Gražulis tvirtino be reikalo nepulsiantis peštis, bet jeigu Ukrainos valdžią palaikantys tvarkdariai griebsis smurto prieš taikius demonstrantus, jis užstos juos savo vyriška krūtine.

Jis teigė nė trupučio nebijantis, kad Ukrainos milicininkai nepaisys jo parlamentinės neliečiamybės ir uždarys į kalėjimą arba prikuls.

„Esu šėręs blakes net 9 sovietų Rusijos kalėjimuose. Bus įdomu pažiūrėti, kokios sąlygos Ukrainos kalėjimuose“, - tvirtino P.Gražulis.

Radikalus „tvarkietis“ teigė į Ukrainą neperšaunamos liemenės ir apsauginio šalmo nesivešiantis.

„Jeigu muš ar šaudys, jokie šalmai nepadės“, - aiškino P.Gražulis.

Seimo narys paaiškino, kad jis karštai remia vakarietiškų Ukrainos jėgų siekį įstoti į ES – P.Gražulis įsitikinęs, jog ukrainiečiai nesugadinti Vakarų, išlaikę krikščioniškos moralės vertybes ir priešiški homoseksualams.

„Ukraina didelė šalis, todėl įstojusi į ES ji turės daug vietų Europos parlamente. Tai bus gausios pajėgos prieš valstybes senbuves, su ukrainiečiais drauge kovosime prieš pederastus visokius, vaikų tvirkinimą propaguojančias estrelas!“, - šaukte šaukė seksualinių mažumų priešas Nr.1 Lietuvos Seime.

Tiesa, į Ukrainą vyksianti kompanija P.Gražuliui nebus labai maloni, daug bendraminčių jis neturės. Į delegacijos sąrašą įtrauktas ir liberalas Petras Auštrevičius, konservatoriai Emanuelis Zingeris ir Kazys Starkevičius, „darbiečiai“ Sergejus Ursulas ir Raimundas Pauliukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.