Kiaušinyje aptiktas kraujo gumulas sugadino ne tik pyragą

Vilnietė Danguolė Skaisgirytė ketino šeštadienio popietei išsikepti pyragą, tačiau kai įmušė vos prieš kelias valandas nusipirktą kiaušinį, ji nustėro – baltyme plaukiojo riešuto dydžio kraujo krešulys.

Moterį apstulbino kiaušinyje rastas kraujo krešulys.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Moterį apstulbino kiaušinyje rastas kraujo krešulys.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Steponėnė

2013-12-14 14:36, atnaujinta 2018-02-19 20:09

Susėmusi keistą radinį ji nuskubėjo į parduotuvę, tačiau ir čia moters laukė nusivylimas. D.Skaisgirytė pasakojo, kad parduotuvės atstovai ne tik neatsiprašė, bet elgėsi su ja it su nusikaltėle ir užsipuolė kaimynų akivaizdoje.

„Suprantu, kad tai ne pardavėjo problema, bet kam taip elgtis? Visus darbuotojus sukvietė, su apsaugos darbuotojais apsupo mane, vietoje to, kad ramiai išsiaiškinti. Labai negarbinga taip elgtis prie pažįstamų, neprofesionalu“, - pasakojo D.Skaisgirytė.

Moteris svarstė, kad Mindaugo gatvėje esančio prekybos centro „Maxima“ darbuotojai nemandagiai su ja elgėsi todėl, kad gretimame name gyvenanti moteris kartu su kaimynais ne kartą skundėsi dėl visą parą dirbančios parduotuvės esą keliamomis vibracijomis.

„Jei asmuo sako, kad yra vibracijos ir dėl to jaučiasi blogai, o mums sako, kad viskas gerai, tai ką galvoti? Bet šiandien problema produkcijos kokybėje, tai nesusiję. Bet kadangi aš pastoviai keliu šį klausimą, gal todėl taip elgiasi“, - spėjo pašnekovė.

Pasak D.Skaisgirytės, prekybininkai sutiko grąžinti pinigus už kiaušinių pakuotę, tačiau ją nuvylė tai, kad „Maxima“ nesutiko kompensuoti kitų sugadintų produktų.

„Dažniausiai apsiperku turguje, ten kokybės garantija tokia pati, bet žmonės labiau saugo savo gerą vardą“, - sakė ji. D.Skaisgirytė teigė, kad nemaloni staigmena slypėjo jau pirmajame pakuotės kiaušinyje, todėl pramušti likusių ji nesiryžo.

Mindaugo g. esančio prekybos centro „Maxima“ atstovė Vanda Kvietkuvienė nekomentavo situacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.