Kauno vicemerui moteris pridegino ne tą tašką?

Prieš porą savaičių Rytų kultūros studijos meistrė iš pelynų susuktu ir uždegtu cigaru suko ratus virš apnuogintos Kauno vicemero socialdemokrato V.Popovo nugaros.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Dec 19, 2013, 5:00 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:34 PM

Tokiu būdu moteris bandė išlaisvinti politiko vidinę energiją ir prideginti akupunktūrinį proto tašką ming men. Pridegindami šį ties juosmeniu esantį tašką senovės kinai atverdavo žmogaus proto galias ir išvydavo blogas mintis.

Po tokios vos minutę trunkančios procedūros žmogus esą ima geriau suvokti save ir aplinką, tampa malonus, doras, sąžiningas, išmintingas.

Kauno savivaldybės tarnautojai dabar svarsto: arba netradicinės medicinos žinovė pridegino V.Popovui netinkamą tašką, arba išlaisvino ne tą energiją.

Kitaip sunku paaiškinti, kaip malonus ir galbūt sąžiningas žmogus užvakar darbe pasirodė visiškai girtas.

Jau kitą dieną pagirių kankinamas politikas atgailavo dėl savo poelgio, medikų paprašė ištirti sveikatą, o Kauno mero A.Kupčinsko – išleisti dviem savaitėms atostogų.

V.Popovui procedūrą atlikusi senovės kinų medicinos žinovė pasakojo, kad prideginus svarbius akupunktūrinius taškus teigiamą poveikį žmogus ir jo aplinka pajunta jau po pirmo karto.

Tačiau, norint išsivaduoti nuo neigiamų minčių, įsileisti tiktai gerąsias ir priimti išmintingus sprendimus, reikia bent dešimties seansų.

Galbūt Kauno vicemeras ir pasiprašė atostogų, kad netrukdomas galėtų užbaigti šį gydymo kursą?

Vis dėlto pasiryžus prideginimo procedūroms jam, ko gero, su gydytoju ar vaistininku derėtų pasitarti dėl šalutinio poveikio.

Kita vertus, šioks toks rezultatas jau buvo pasiektas: net 3 promilės alkoholio politikui nebuvo kliūtis būti darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.