Rektorių konferencijos prezidentu perrinktas KTU rektorius P.Baršauskas

Penktadienį baigiamajame antrojo pusmečio Lietuvos universitetų rektorių konferencijos (LURK) posėdyje buvo išrinktas naujasis LURK prezidentas. Ši garbė antrus metus iš eilės patikėta Kauno technologijos universiteto (KTU) rektoriui Petrui Baršauskui.

P.Baršauskas pažadėjo ir toliau dėti visas pastangas, kad aukštojo mokslo situacija Lietuvoje gerėtų.<br>M.Patašiaus nuotr.
P.Baršauskas pažadėjo ir toliau dėti visas pastangas, kad aukštojo mokslo situacija Lietuvoje gerėtų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:03 PM

Novatorišku mąstymu pasižymintis P.Baršauskas pažadėjo ir toliau dėti visas pastangas, kad aukštojo mokslo situacija Lietuvoje gerėtų, tarp aukštųjų mokyklų ir šalies vadovų vyktų konstruktyvus dialogas.

„Pažadu tęsti pradėtus darbus ir toliau vadovautis konsensuso bei skaidrumo principais“, – po Vilniaus Gedimino technikos universiteto Senato posėdžių salėje surengto balsavimo sakė P.Baršauskas. Jis, kartu su Akademinės etikos procedūros kontrolieriumi Vigilijumi Sadausku, posėdyje pristatė klausimą dėl glaudesnio Akademinės etikos procedūros kontrolieriaus ir LURK bendradarbiavimo, jo krypčių ir tvarkos bei Rektorių konferencijos atstovų Patariamajame komitete.

Lietuvos universitetų rektorių konferencija yra asociacija, kurią sudaro universitetinių aukštųjų mokyklų rektoriai.

Konferencijos tikslai – skatinti Lietuvos mokslo, studijų, kultūros ir ūkio raidą, aukštųjų mokyklų bendradarbiavimą, aukštųjų mokyklų tarpusavio ir tarptautinius ryšius, bendradarbiauti su valdžios ir valdymo bei vietos savivaldos institucijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.