Interneto troliai kviečia vieni kitus sveikinti kalėdiniu „Tu Ti Taa“

2013-ųjų metų politinis gyvenimas – per 1 min. 10 sek., kurio leitmotyvu pasirinktas įžymusis Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės hitas „Tu Ti Taa“. Tokią Kalėdų dovaną interneto šmaikštuoliai šįkart pateikė lrytas.lt skaitytojams ir žiūrovams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2013, 5:27 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:39 PM

Interneto troliams besibaigiantys 2013-ieji buvo ypač dėkingi, nes juos nuolat idėjomis maitino iš kailio besineriantys įvairaus plauko politikai, kone kiekvieną dieną pažeriantys skambių frazių, akibrokštų ar įsiveliantys į humoristines situacijas. Pagrindiniu metų hitu tapo iš L.Graužinienės interviu sumontuota daina „Tu Ti Taa“, kai Seimo pirmininkei pokalbio su žurnalistais metu sunkiai sekėsi ištarti žodį „Konstitucija“.

Naujausiame interneto trolių kūrinyje „Jingle Tutita“ garsusis Seimo pirmininkės hitas suskamba kalėdiniu ritmu. L.Graužinienei pritaria ir Viktoras Uspaskichas, kuris „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“ muzikinį montažą pavadino geru repu ir jo autorius paskatino kurti daugiau.

Reaguodami į prašymą troliai šįkart nuošalyje nepaliko ir kitų politikų – Dalios Teišerskytės, Andriaus Kubiliaus, prezidentės Dalios Grybauskaitės, Eligijaus Masiulio, Petro Gražulio, Birutės Vėsaitės ir ministro pirmininko Algirdo Butkevičiaus.

„Jingle Tutita“ autoriai šiuo puikiu kalėdiniu videoatviruku kviečia visus linksmų plaučių lietuvius pasidalinti su draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.