Lenkijos būrėjos spėja garsiausių Lietuvos nusikaltėlių ateitį

Paskutinė šių metų „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Nusikaltimas ir bausmė“ parodys garsiausių Lenkijos būrėjų pranašystes ir įžvalgas apie Lietuvos nusikaltėlius.

Laidoje - garsiausių Lenkijos būrėjų pranašystės ir įžvalgos.<br>Stopkadras
Laidoje - garsiausių Lenkijos būrėjų pranašystės ir įžvalgos.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 10:13 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:10 PM

Žinoma, apie nusikaltėlius ir nusikaltimus, sukėlusius visuomenėje didžiausią rezonansą. Ar išeis kada nors į laisvę Henrikas Daktaras? Kas laukia iki gyvos galvos kalinčios Almos Bružaitės, Šiaulių merginų kanibalių, taip pat nuteisto už dvigubą žmogžudystę ir besislapstančio buvusio politiko Algirdo Geležiaus? Visi atsakymai jau pirmadienį.

„Pasaulyje yra tokia praktika – policijos bendradarbiavimas su ekstrasensais. Taip pat visi esame matę televizijos laidų, kuriose pripažinti ekstrasensai tiria nusikaltimus. Taigi, ir mes, metams baigiantis, leidome laidoje pasireikšti garsioms Lenkijos būrėjoms ir išmesti kortas mūsų nusikaltėliams. Manau, žiūrovams bus įdomu išgirsti ir pamatyti, kas laukia mūsų kriminalinių veikėjų“, – sako laidos vedėjas Kristupas Krivickas.

„Oi, jis ir toliau yra bosas, ir toliau viskam vadovauja. Jį galima uždaryti, bet tai jam netrukdo, jis sulauks savo valandos ir išeis kaip karalius“, – apstulbusiems žurnalistams užtikrintai laidoje dėsto garsi Lenkijos būrėja Verbena apie įkalintą iki gyvos galvos Henriką Daktarą.

Vis dėlto tikintys būrėjomis gali nurimti, kita žinoma būrėja Ela Selena tuo abejoja: „Nežinia ar jis išeis iš kalėjimo. Taip, jis tokią viltį turi, svajoja apie tai, bet jei išeis, tai bus pabėgimas. Gyvenime jis negaus atleidimo ir laisvę patvirtinančių dokumentų. Kitas klausimas, ar jis ryšis pabėgti. Jam kalėjime puikiai gyvenasi, tad ar verta rizikuoti.“

Ką būrėjos pranašauja Almai Bružaitei ir kitiems garsiems kriminaliniams veikėjams, jau šį pirmadienį 22 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją laidoje „Nusikaltimas ir bausmė“ su Kristupu Krivicku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.