Panemunės pilyje Kalėdų eglutės varžysis iki Trijų karalių

Knygos, spalvotas popierius, degtukai, siūlai, dantų krapštukai. Tam, kad Kalėdų eglutė suspindėtų, kartais pakanka tik geros idėjos ir to, kas guli po ranka.

Daugiau nuotraukų (1)

Audrė Srėbalienė

Dec 30, 2013, 4:39 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:00 PM

„Sugalvojome eglučių konkursą-parodą ir paskelbėme apie tai internete. Kalėdų eglučių laukėme iki Kalėdų išvakarių. Jas galėjo atvežti visi, kas tik netingėjo. Bet tai vis dėlto padarė netoliese gyvenantys žmonės – Seredžiaus, Veliuonos, Juodaičių mokyklų mokinukai ir Smalininkų senelių namų gyventojai“, - sakė Panemunės pilies vedėjas Antanas Šveiberis.

Vytėnų gyvenvietėje, kur dunkso pilis, mokyklos nebeliko. Tad, anot direktoriaus, pora joje gyvenančių vaikų konkursui eglutes sukūrė patys, niekieno nepaskatinti.

Šiuo metu visi, kas tik apsilanko Panemunės pilyje, gali balsuoti už jiems patikusią žaliaskarės imitaciją. Kuri iš eglučių surinks daugiausia balsų, paaiškės per Tris karalius. Kalėdų laikotarpio pabaigą vainikuojanti šventė Panemunės pilyje bus surengta sausio 3-iąją.

Konkurso laimėtojo ir jo bičiulių laukia svarbiausia dovana – ekskursija po pilį. O visus palinksmins į svečius atvyksiantis folkloro ansamblis iš Latvijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.