Sugedus kabeliui Vilniaus centre trūkinėjo elektros tiekimas

Antradienį Vilniaus centre buvo sutrikdytas elektros tiekimas. Pačioje sostinės širdyje dirbantys žmonės nemaloniai nustebo netikėtai išsijungus patalpų apšvietimui ir kompiuteriams. Elektra vis dingdavo ir atsirasdavo Vilniaus senamiestyje įsikūrusiose įmonėse. Apie minutę šviesos mirksėjo ir Sveikatos apsaugos ministerijoje. Čia prietaisai nustojo veikti tik akimirkai, po kelių minučių elektros tiekimas buvo normalus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 2:17 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:35 PM

„Elektros tiekimas Vilniaus centre nebuvo nutrauktas. Buvo įtampos kryčiai kurie įvyko dėl gedimo vidutinės įtampos kabelyje. Tokio gedimo metu būna trumpas elektros tiekimo pertrūkis. Gedimas lokalizuotas ir žmonės nebeturėtų pajusti įtampos kryčių“, - sakė „Lesto“ atstovas Ervinas Pareigis.

Elektros tiekimas galėjo trūkinėti nemažoje teritorijoje nuo Lukiškių aikštės link Vilniaus gatvės: „Tai nebuvo visas centras, tik Vilniaus centro dalis“.

Per valandą du kartus elektros tiekimas buvo nutrūkęs ir dienraščio „Lietuvos rytas“ ir naujienų portalo lrytas.lt redakcijoje. Elektros tiekimas buvo sutrikdytas ir Vilniaus centre įsikūrusios naujienų agentūros BNS būstinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?