P.Gražulis atsisakė leisti laiką pirtyje su nuoga B.Vėsaite

Seimo narys Petras Gražulis bando užkurti naują pikantišką skandalą. Jis tikina, kad prieš jį rengiamos informacinės atakos, nes politikas Vokietijos mieste Baden Badene atsisakė „turkštis“ pirtyje su nuoga parlamentare Birute Vėsaite. Pati politikė situacijos nekomentuoja.

P.Gražulis bando užkurti naują skandalą.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
P.Gražulis bando užkurti naują skandalą.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-07 13:36, atnaujinta 2018-02-16 14:26

Tai P.Gražulis pareiškė penktadienį išplatinęs pranešimą spaudai po to, kai „Lietuvos ryto“ televizija pranešė, jog pirmą kartą į Europos Tarybos Parlamentinę Asamblėją Strasbūre nuvykęs politikas negailėjo liaupsių Rusijos įstatymams, draudžiantiems propaguoti homoseksualizmą.

„Tokia mintis buvo, yra. Žinoma, pirmą kartą išvažiavęs to neįgyvendinau. Aš manau, kai bus kita sesija, tai pabandysime suburti tokią grupę ir pažiūrėsime, kiek susirinks tokių parašų, kurie nepritars dabar oficialiai vykdomai Europos Sąjungos ir Europos Tarybos politikai“, – tada „Lietuvos ryto“ televizijai sakė P.Gražulis.

Esą šis politiko elgesys nustebino užsienio politikus, o kartu važiavusius parlamentarus vertė raudonuoti iš gėdos. 

„Europos Sąjunga – išvis kažkoks supuvimo lopšys, kuris neša įvairiausią blogį į Europos Sąjungos šalis. Pažiūrėkite, kaip dabar puolama Rusija, kad ji priėmė įstatymą, jog negalima propaguoti homoseksualių santykių. Ir aš linkiu, kad nepasiduotų šitam spaudimui ir savo liniją išlaikytų", – Rusiją gyrė P.Gražulis. 

Kartu su juo Strasbūre buvusi socialdemokratė B.Vėdaitė pripažino, kad ji dėl tokio kolegos elgesio jautėsi nepatogiai, ir svarstė, kad P.Gražuliui Strasbūre ne vieta. Tokia nuomonė supykdė „tvarkietį". 

Dabar jis teigia, kad Lietuvos delegacijos nariai skleidžia įvairiausius gandus, kurie visiškai neatitinka tikrovės.

„Noriu pranešti, jog Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos metu nerinkau jokių parašų ir net joje oficialiai nepasisakiau“, – pranešime spaudai rašo P.Gražulis.

Galiausiai dėl tokios „akcijos“ jis apkaltina kolegas iš Seimo valdančiosios koalicijos. Apkaltino taip, kad gali sukelti naują skandalą.

„Manau, jog ši šmeižto akcija prasidėjo, nes atsisakiau „turkštis“ su nuoga Vėsaite ir kitais delegacijos nariais pirčių komplekse po delegacijos posėdžių, bet pasirinkau kultūrinę programą po Baden Badeno pilis. Matyt, supyko, kad nepritariau tokioms europietiškoms vertybėms, kur visi nuogi žaidžia pirtyse“, – pažymėjo Seimo narys P.Gražulis.

„Aš Gražulio fantazijų nekomentuoju“, – portalui lrytas.lt sakė B.Vėsaitė. Ji nepaneigė, kad per kelionę lankėsi pirtyje, tačiau sakė, kad P.Gražulio su ja nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.