P.Gražulis pamylėjo Seimo moteris

Tuo metu, kai valdančiųjų partijų lyderiai laužė galvas, ką daryti su būsimu automobilio mokesčiu, „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos Seime seniūnas parlamente Šv Valentino dieną vaikščiojo su dideliu glėbiu raudonu rožių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 2:25 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:50 AM

Jas prieštaringai vertinamas parlamentaras dalijo žurnalistėms ir Seimo darbuotojoms. Likusias kelias rožes P.Gražulis nusinešė į salę, kurioje posėdžiavo valdančiųjų partijų lyderiai.

Galima tik spėti, kad daugiausiai gėlių turėjo gauti Seimo pirmininkė ir Darbo partijos lyderė Loreta Graužinienė ir P.Gražulio partijos kolega Valentinas Mazuronis. 

Pasekęs P.Gražulio pavyzdžiu po 20 min. iš posėdžių salės išėjo tomis pačiomis raudonomis rožėmis nešinas V.Mazuronis. Jis dovanų iš P.Gražulio gautas rožes išdalino žurnalistėms.

Paaiškėjo, kad P.Gražulis šiandien moterims gėles dalino visą dieną. Nuo pačio ryto jis su gelių šluotomis vaikščiojo po aplink Seimą esančias kavines ir restoranus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.