„Lietuvos ryto“ žurnalistę G.Pečiulytę pradžiugino apdovanojimas

„Lietuvos ryto“ televizijos naujienų laidos vedėją Guodą Pečiulytę pasiveja ne tik prisiminimai iš darbo Briuselyje. Įvykius iš Europos Sąjungos centro nušvietusi žurnalistė ketvirtadienį buvo įvertinta už geriausią publikaciją konkurse „Euromedija 2013“.

Guoda Pečiulytė tapo konkurso „Euromedija 2013“ nugalėtoja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Guoda Pečiulytė tapo konkurso „Euromedija 2013“ nugalėtoja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2014, 9:28 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:38 PM

G.Pečiulytė buvo pagerbta per iškilmes „Europos namuose“ kartu su kitais žiniasklaidos konkurso nugalėtojais.

„Euromedija 2013“ konkurso komisija vertino spaudos, televizijos, radijo, interneto, regioninės žiniasklaidos, fotožurnalistikos ir socialinės medijos darbus. „Smagu, kad konkursui buvo pateikta darbų, kurie peržengė politinės darbotvarkės klausimus ir pasižymėjo gilia analize, netikėtu požiūriu ir originalia forma. Kai kurie darbai įvairiapusiškai nagrinėjo galimą ES iniciatyvų poveikį Lietuvai. Tad autoriams būti šiame konkurse pastebėtiems žiniasklaidos profesionalų ir politikos mokslų ekspertų komisijos yra tikras įvertinimas“, – sakė Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje Spaudos ir informacijos skyriaus vadovas Giedrius Sudikas.

Konkurso „Euromedija 2013“ nominacijų laureatai:

Nominacijos „Metų publikacija spaudoje“ laureate tapo žurnalistė Guoda Pečiulytė už straipsnį „Jau kuriamas Europos Sąjungos žlugimą pranašaujantis menas“ dienraštyje „Lietuvos rytas“.

Nominacijos „Metų televizijos darbas“ nugalėtojas – LRT televizijos žurnalistas Ignas Krupavičius už televizijos reportažą „Nauja ES narė – Kroatija“.

Nominacijos „Metų darbas socialinėje medijoje“ laureatu paskelbtas tinklaraštininkas Edvardas Pocius už įrašą „Ar tai – #naujienos? Pokalbis su Jaume Duch Guillot“.

Nominacijos „Metų publikacijos interneto portale“ laimėtoju pripažintas Vidas Rachlevičius už straipsnį „XXI amžiaus megatendencija“ portale „eversus.lt“.

Nominacijos „Metų darbas regioninėje žiniasklaidoje“ laureate tapo laikraščio „Kėdainių mugė“ žurnalistė Vilija Mockuvienė už publikaciją „Europos Parlamentas – gąsdinantis, svetimas ir savas“.

Nominacijos „Metų radijo darbo“ apdovanojimas atiteko žurnalistei Živilei Kropaitei už radijo reportažą „Skuodas: teigiamos emigracijos pusės“ LRT radijuje.

Nominacijos „Metų nuotrauka“ laureate tapo Inga Juodytė už nuotrauką „Europa žengia į priekį“.

Specialiu komisijos prizu vertinimo komisija apdovanojo LRT televizijos žurnalistę Kristina Jackūnaitę už TV reportažų ciklą „Ukrainos sprendimas – didžioji Rytų partnerystės susitikimo intriga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.