A.Zuokas: „Kovo 11-oji - diena, kai galime parodyti vienybę!“

Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, kviečiu Lietuvos prezidentę, Seimo ir Vyriausybės vadovus, parlamentinių partijų lyderius siekti sutarimo ir bendradarbiavimo. Šia proga mūsų tautinės giesmės žodžiai – „Vienybė težydi" – turi susigrąžinti prasmę ir įgauti jėgą. Vienybės jėga – didesnė nei ginklo.

A.Zuokas pabrėžia, kad žmonėms reikia sprendimų, kurie padėtų kurti geresnį ir teisingesnį gyvenimą.<br>M.Patašiaus nuotr.
A.Zuokas pabrėžia, kad žmonėms reikia sprendimų, kurie padėtų kurti geresnį ir teisingesnį gyvenimą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-11 07:50, atnaujinta 2018-02-15 13:09

Lietuvai reikia idėjų ir kuriančių veiksmų, o ne konfliktų ar tarpusavio ginčų. Tai kiekvieno mūsų pareiga ir atsakomybė, kurią mums suteikė Lietuvos žmonės.

Europoje kaip niekad tvyro įtampa, karinė jėga vėl tampa argumentu. Įvykiai Ukrainoje turėtų telkti, o ne skaldyti. Nesušauktas Valstybės gynybos posėdis, valdančiosios koalicijos grasinimai Lietuvos Prezidentei dėl apkaltos – šie įvykiai netinkami ir nepateisinami agresijos akivaizdoje.

Mes, Lietuvos piliečių rinkti atstovai, neturime teisės šiandien aiškintis santykius ir savo asmenines nuomones bei politinę konkurenciją iškelti aukščiau svarbiausio tikslo – garantuoti taiką ir valstybės Nepriklausomybę.

Žmonėms reikia sprendimų, kurie padėtų kurti geresnį ir teisingesnį gyvenimą, regionui – išmintingos užsienio politikos ir diplomatijos pastangų, kada žodis vis dėlto reiškia daugiau nei ginklas.

Būtent Kovo 11-oji yra ta diena, kai galime parodyti savo vienybę!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.