Geležinkelio stotyse liejosi patriotinės dainos

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną Lietuvos geležinkelio stotyse skambėjo muzika.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 11, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:47 PM

Kaune vilkėdami retro stiliaus drabužiais ir nešini lagaminais choristai pirmiausia įsiliejo tarp kitų traukinio laukiančių keleivių. Uždainavę skirtingose stoties vietose atlikėjai susibūrė ir surengė kiek ilgiau nei valandą trukusį koncertą.

Jo metu skambėjo lietuvių liaudies kūriniai, bažnytinės giesmės ir tėvynei skirtos dainos.

„Ši akcija skirta dalytis gera nuotaika, stiprinti Lietuvos žmonių patriotinius jausmus bei tarpusavio ryšį“, – tvirtino choro vadovas Rolandas Daugėla.

Choristams dainuojant į Kauną atvyko du traukiniai, o išvyko trys. Išgirdę, kad vyksta koncertas, nemaža dalis atvykusių keleivių neskubėjo išeiti iš stoties ir liko klausytis dainų.

Po pietų į sostinę traukiniu atvykę arba išvykti laukiantys žmonės Vilniaus geležinkelio stotyje galėjo pasiklausyti Lietuvos kariuomenės Vilniaus įgulos karininkų ramovės vyrų choro „Aidas“ koncerto.

„Lietuvos geležinkelių“ iniciatyva dainos taip pat skambėjo Kaišiadorių ir Radviliškio geležinkelio stotyse – Lietuva linksmai minėjo Kovo 11-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.