Viceministrė R.Cytacka lietuvybei priešinosi ir Kovo 11-ąją

Kam Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena - šventė, o kam tik eilinis laisvadienis.

Energetikos viceministrė R.Cytacka valstybinės vėliavos prie savo namų nekėlė ir Vasario 16-ąją.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Energetikos viceministrė R.Cytacka valstybinės vėliavos prie savo namų nekėlė ir Vasario 16-ąją.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2014, 7:05 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:43 PM

Net ir aukštus postus Lietuvos vyriausybėje užimantys veikėjai spjauna į reikalavimą valstybinių švenčių proga prie savo namų iškelti valstybės vėliavą, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Kovo 11-ąją taip pasielgė skandalingai pagarsėjusi Lenkų rinkimų akcijos atstovė, energetikos viceministrė R.Cytacka. Vėliava prie jos privataus namo Šalčininkų rajone, Jašiūnų miestelyje neplevėsavo.

Toks pavaldinės elgesys vėl sutrikdė energetikos ministrą J.Neverovičių ir sugadino šventinę nuotaiką.

„Mano funkcija nėra prižiūrėti visus darbuotojus. Apie tai mes kalbėjomės, nemalonu, kad per kiekvieną šventę mes ta tema turime kalbėti. Aš manau, kad tai yra dar vienas lašas, kuris artėja prie taurės perpildymo. Tai kelia nerimą. Jeigu žmonės nesugeba adekvačiai įvertinti situacijos, reikės imtis kitų veiksmų“, - kalbėjo J.Neverovičius.

R.Cytacka išgarsėjo, kai prezidentę Dalią Grybauskaitę išvadino melage. Premjeras Algirdas Butkevičius leido suprasti, kad prieštaringos reputacijos politikė turėtų būti atleista iš Energetikos ministerijos, tačiau Lietuvos lenkų rinkimų akcija bei ministras J.Neverovičius ją ir toliau saugo.

Skandalingoji politikė ant privataus savo namo yra pakabinusi lentelę lenkų kalba. Valstybinės vėliavos R.Cytacka nekėlė ir per Vasario 16-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.