Paaiškino, kodėl R.Cytacka neiškėlė trispalvės Kovo 11-ąją

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos lyderis Valdemaras Tomaševskis mano, kad skandalas dėl energetikos viceministrės Renatos Cytackos keliamas dirbtinai. Ji Kovo 11-ąją neiškėlė valstybės vėliavos ant savo namų Šalčininkų rajone, nes buvo išvykusi iš Lietuvos.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas, BNS

Mar 14, 2014, 1:56 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:29 AM

„Ji atostogavo ir išvažiavo iš Lietuvos“, - portalui lrytas.lt sakė V.Tomaševskis. Viceministrė lankėsi Lenkijoje, kur gyvena jos giminės.

Energetikos viceministrės R.Cytackos elgesį, kai ji Kovo 11-ąją ant savo namo neiškėlė Lietuvos vėliavos, premjeras teigia aptaręs su energetikos ministru. Jaroslavas Neverovičius pokalbio nekomentuoja.

„Netoleruoju. Aš turėjau pokalbį su energetikos ministru trečiadienį ir ministras detaliau atsakys“, - ketvirtadienį Seime žurnalistams pareiškė Algirdas Butkevičius, paklaustas, ar ilgai toleruos energetikos viceministrės elgesį.

J.Neverovičius pokabio su premjeru BNS nekomentavo.

Tai ne pirmas premjero ir energetikos ministro pokalbis dėl R.Cytackos tinkamumo eiti viceministrės pareigas.

Sausio 16-ąją energetikos viceministrė išplatino viešą laišką, kuriame prezidentę Dalią Grybauskaitę pavadino melage. Tada premjeras pareikalavo, kad viceministrė būtų atleista.

J.Neverovičius to nepadarė ir tvirtino, kad dėl nevisiškai pavykusio R.Cytackos pareiškimo jis kalbėjosi su viceministre ir sutarė, jog ateityje tokių poelgių bus vengiama.

R.Cytacka neiškėlė trispalvės ir Vasario 16-ąją.

R.Cytacką ir J.Neverovičių į aukštus postus delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.