V.Putino turtai: prabangios jachtos, rūmai ir vila už milijardą

Jau šį vakarą „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Patriotai“ paviešins sunkiai suskaičiuojamus, Saudo Arabijos šeichams prilygstančius Vladimiro Putino turtus.

V.Putino turtai prilygsta Arabijos šeichų.<br>Stopkadras
V.Putino turtai prilygsta Arabijos šeichų.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-18 09:48, atnaujinta 2018-02-15 08:17

Penkios prabangiausios pasaulyje jachtos, 25 rūmai, šimtai automobilių ir Versalio muziejui prilygstanti ant Juodosios jūros kranto stovinti vila, kurios vertė – 1 milijardas JAV dolerių. Tai savo akimis pamatyti galėsite jau šį vakarą 21 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Karą korupcijai šalyje viešai skelbiantis V.Putinas pats per 14 valdžios metų įgijo carams prilygstančių turtų. Tačiau carai buvo absoliutūs monarchai, o V.Putinas oficialiai gyvena iš prezidento algos. Prezidento, kurį renka skurstanti tauta.

„V.Putinas serga gigantomanija. Tai byloja ir jo pareiškimai, ir savęs tapatinimas su valstybe“, – apie nežabotą Rusijos vadovo apetitą kalba studijos viešnia, neurolingvistinio programavimo trenerė Viktorija Česonytė.

Ekspertė ištyrinėjo V.Putino kūno kalbą, veido mimikas, artikuliaciją. Laidoje V.Česonytė demaskuos viešumoje naudojamus Rusijos vadovo triukus ir atskleis, ką jie reiškia. Koks iš tiesų yra V.Putinas? Ar jis gali būti pavojingas Lietuvai? V.Putino turtus skaičiuosime ir propagandinius triukus demaskuosime jau šiandien 21 valandą laidoje „Patriotai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Žurnalistinių tyrimų laida „Patriotai“ su Rūta Janutiene – antradieniais 21 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.