Rusijos vėliavą iškėlęs druskininkietis pasiskundė rusams

Druskininkietis Maksimas Vorobjovas socialiniame tinkle „Facebook” paviešino nuotraukas, kuriose jis mosavo Rusijos vėliava savo mieste ir galiausiai ją iškėlė prie namo. Vaikinas aiškino, kad džiaugiasi, kad Kryme vyko referendumas dėl prisijungimo prie Rusijos. Jis neliūdėjo, kad šio referendumo nepripažino teisėtu nei Lietuva, nei kitos šalys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 12:44 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:49 AM

32 metų vyriškis ankščiau kurorte nėra kaip nors ypatingai reiškęsis, tik 2001 m. už policijos pareigūno teisėto reikalavimo nevykdymą gavo 4 paras administracinio arešto, o 1998 m. baustas už nedidelį chuliganizmą.

Savo „Facebook” paskyroje pastaruoju metu M.Vorobjovas ne kartą rašė Rusijos agresiją Kryme pateisinančius įrašus bei komentaruose tyčiojosi iš Ukrainos, rašo „Druskininkų naujienos“.

Paskelbus šią žinią naujienų portaluose, Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis pranešė, kad Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Druskininkų policijos komisariate pradėta administracinė teisena, pareigūnai aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

Trečiadienį Druskininkų policija skyrė M.Vorobjovui 15 litų baudą už užsienio valstybės vėliavos iškėlimo nustatytos tvarkos pažeidimus.

Kovo 18 dieną Rusijos propagandinis interneto portalas NewsBalt.ru parašė, neva M.Vorobjovas jiems pranešęs: „Į darbą pas mane atėjo trys žmonės ir mane sumušė”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.