D.Valys Maskvos kavinėse V.Romanovo neieško

Lietuva neturi kitų galimybių grąžinti į Lietuvą Rusijoje esantį žlugusio Ūkio banko savininką Vladimirą Romanovą, kaip tik tikėtis pagalbos iš Maskvos pareigūnų, pirmadienį sakė generalinis prokuroras Darius Valys.

Lietuvos prokurorai siekia apklausti V.Romanovą Ūkio banko byloje dėl galimo 50 mln. litų iššvaistymo.<br>V.Balkūno nuotr.
Lietuvos prokurorai siekia apklausti V.Romanovą Ūkio banko byloje dėl galimo 50 mln. litų iššvaistymo.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 24, 2014, 10:56 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:23 AM

„Teisėsauga bendradarbiauja su užsienio valstybėmis neskraidydama po užsienio šalis ir nežiūrėdama, kur kas vaikšto ir kurioje kavinėje arbatą geria. Teisėsaugininkai bendradarbiauja tarptautinių sutarčių pagrindu. Mes neturime kitų galimybių, kaip tik kreiptis į užsienio valstybes su teisinės pagalbos prašymais, prašant atlikti konkrečius proceso veiksmus“, - žurnalistams sakė D.Valys.

Dienraštis „Lietuvos rytas“ savaitgalį paskelbė interviu su V.Romanovu. Laikraščio teigimu, žurnalistas su juo susitiko restorane Maskvos centre.

Lietuvos prokurorai siekia apklausti V.Romanovą Ūkio banko byloje dėl galimo 50 mln. litų iššvaistymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.