Klaipėdietė kaltina taksistą apiplėšimu

Pastaruoju metu Klaipėdoje užfiksuota keletas atvejų, kai buvo sumušti ir apiplėšti taksistai – keleiviai juos smaugė, atėmė pinigus ir net automobilius. Šįkart į policiją kreipėsi taksi keleivė, kuri teigia, kad ją apiplėšė taksistas.

Kol kas nežinia, kokios taksi bendrovės vairuotojas vežė moterį.<br>D.Umbraso nuotr.
Kol kas nežinia, kokios taksi bendrovės vairuotojas vežė moterį.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Mar 24, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:16 AM

Incidentas nutiko ankstų sekmadienio rytą. 28 metų moteris apie šeštą valandą taksi išsikvietė į Naujojoje uosto gatvėje esantį naktinį barą ir paprašė nuvežti iki “Akropolio”. Esą sustojus automobiliui taksistas iš jos atėmė rankinę, kurioje buvo du mobilieji telefonai, pinigai bei dokumentai, ir išstūmė iš mašinos.

Kol kas nežinia, kokios taksi bendrovės vairuotojas vežė moterį. Ši nebeturi telefono, todėl negalima atsekti numerio, kuriuo ji skambino, o atmintinai neatsimena.

Atrodo, kad tarp taksisto ir klientės kilo konfliktas dėl per didelės kainos už kelionę. Neatmetama, kad paryčiais iš baro išėjusi moteris buvo apsvaigusi nuo alkoholio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.