Kuris iš kandidatų gali nokautuoti D.Grybauskaitę? (balsavimas)

Visuomenės apklausos rodo, kad prezidentės Dalios Grybauskaitės populiarumas krenta, tad jai greičiausiai nepavyks pakartoti praėjusių rinkimų sėkmės ir šįsyk teks susikauti antrajame rinkimų ture.

Z.Balčytis ir A.Paulauskas gali mesti rimtą iššūkį D.Grybauskaitei.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Z.Balčytis ir A.Paulauskas gali mesti rimtą iššūkį D.Grybauskaitei.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 9:47 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:26 AM

„Nuoga tiesa“ klausia: kas bus pagrindinis D. Grybauskaitės varžovas – socialdemokratas Zigmantas Balčytis ar Darbo partijos kandidatas Artūras Paulauskas?

„Valstybė negali tapti verslo, privataus kapitalo įkaite“, - sako Zigmantas Balčytis, nors neneigia, kad padėti verslui kurti santykius su artimiausiais kaimynais – viena iš prezidento pareigų. Z. Balčytis neabejoja, kad būtent jam teks antrajame rinkimų ture kautis dėl šalies vadovo posto, todėl jis pasisako už tokią užsienio politiką, kuri tarnautų vidaus politikai, gerintų žmonių pragyvenimo lygį.

Laidoje kaip ekspertė dalyvausianti ekonomistė Aušra Maldeikienė tvirtina, kad pirkliai valstybės nevaldo, tačiau dėl verslininkų, manančių, kad valstybė turi tarnauti jiems, visų pirma yra kalti patys politikai, kurie, anot jos, jiems tą mintį į galvą ir įkalė.

Artūras Paulauskas mano, kad bendravimas su Rusija turi būti pergalvotas iš naujo. „Turime ieškoti pragmatinio bendradarbiavimo formų, nes vis dar esame priklausomi nuo šios šalies energetinių resursų, o mūsų verslas ir prekyba ten aktyviai sukasi“, - sako Darbo partijos kandidatas, pridurdamas, kad mūsų verslui šiandien reikia naujų rinkų ir tose paieškose intensyviai turi dalyvauti ir šalies vadovas.

Bene labiausiai pastaruoju metu apkalbamas verslininkas Vilius Kaikaris sutiko duoti interviu mūsų laidai. Ką jis palinkės debatų dalyviams? Z. Balčyčio ir A. Paulausko dvikova „Nuogoje tiesoje“ – jau šį vakarą, 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Tiesioginė debatų laida „Nuoga tiesa“ - pirmadieniais 21 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Savo temas ir komentarus galite siūlyti „Nuogos tiesos“ redakcijai tel.: 8 5 2657343.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.