Kaip balandžio 1-ąją pokštavo lrytas.lt?

Balandžio 1-osios rytą į dienraščio „Lietuvos rytas“ skaitytojus iš pirmojo puslapio pažvelgė gyvasis klasikas Juozas Erlickas su šautuvu rankose. Jis prabilo apie vienintelį šūvį. Ir visa Lietuva sukluso. Ir ėmė ieškoti atsakymų. O klausimų buvo daug! Svarbiausias – kuri žinia šiandien, melagių ir juokų dieną, buvo pokštas, o kuri – teisybė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 5:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:08 PM

Pirmieji lrytas.lt pokštą pastebėjo nemiegantys skaitytojai. Rašinys apie mistiškai paslaptingą Žaliojo tilto kareivių porelės išgaravimą sukėlė ginčus: vieni vilniečiai rėžė, kad „jau seniai laikas“, kiti neramiai laukė ryto, kad galėtų pažiūrėti, ar tikrai iš skulptūros liko tik batai.

Buvo ir tokių skaitytojų, kurie baisiai nuliūdo perskaitę, kad žaliuoti pradėjusią Lietuvą vėl apsiaus pūga ir vairuotojams teks ilgiau važinėti su žieminėmis padangomis.

Orai artimiausiomis dienomis tikrai nelepins šiluma, tačiau žieminių padangų naudoti nebeprivaloma – kaip ir įprasta, nuo balandžio 1-osios galima važinėti su vasarinėmis padangomis. Dygliuotas padangas reikia pasikeisti į vasarines iki balandžio 10 dienos, o nedygliuotas žiemines padangas galima naudoti tiek, kiek norisi.

Patikėjote, kad skandalingais pasisakymais garsėjantis įmonių „Šiaurės vilkas“ grupės vadovas Vilius Kaikaris atsiprašė Lietuvos? O veltui. Pranešimas apie turtingo verslininko atgailą taip pat buvo melagingas.

Galime jus nuraminti, Kauno savivaldybės duomenų - niekas nevagia. Publikacija apie Kauno savivaldybės rūsyje aptiktą nežinia kam priklausančią kibernetinio šnipinėjimo įrangą taip pat tebuvo balandžio 1-osios pokštas.

Visos pateiktos fotografijos darytos ne Kauno savivaldybėje, o straipsnyje minima inžinerinių sprendimų bendrovė - „Anuss Solutions LT“ - realybėje net neegzistuoja.

Pramogų pasaulio naujienas lrytas.lt sudrebino žinia apie N.Bunkės skyrybų priežastis. „Mane visada juokino D.Bunkaus turtai, kurie yra tik svajonėse. Iš tikrųjų prasiskolinęs jaunikis, niekur nepritampantis. Norėjo įlįsti į valdžią pasinaudodamas Natalijos populiarumu, bet bajeris nepavyko ir vėl grįžo prie įprasto palaido gyvenimo“, – patikėjęs melu ir įsijautęs rašė vienas skaitytojas – komentatorius.

„Laikykis, Natalija, tu stipri moteris, vyk nuo savęs kuo toliau visokius alfonsus ir svingeriuotojus, nes tai tik laiko klausimas – ŽIV garantuotas. Esi tikra gražuolė ir protinguolė, gausi vyrą, kokio tik panorėsi“, – guodė kita „prigauta“ komentatorė. Tai rodo, kad lrytas.lt lankytojai buvo neabejingi juoko dienos pokštams, vertino juos, komentavo ir dalijosi su bičiuliais socialiniuose tinkluose.

Kol kas dar neskelbiame ir dizainerės Ramunės Piekautaitės bei verslininko Kęstučio Verslovo vestuvių datos. Straipsnis apie jų vestuves taip pat tebuvo pokštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.