A.Šedžius įsismagino su tuoktuvėmis

Bene garsiausias šalyje vestuves su sužadėtine Monika atšokęs buvęs parlamentaras A.Šedžius trokšta susigrąžinti beblėstančią šlovę. Dėl to politikas pasiryžęs vėl žengti prie altoriaus. Tiesa, šįkart – prie politinio.

Daugiau nuotraukų (1)

Tadas Ignatavičius

Apr 4, 2014, 8:48 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:36 PM

Šokiais televizijoje ir vestuvėmis pasibaigusiais santykiais su gerokai jaunesne gražuole išgarsėjęs šiaulietis turėtų stoti prie Liaudies partijos vairo.

Vos kvėpuojanti partija vietoj laidotuvių giesmių planuoja užtraukti vestuvių maršą – nuotaka pasirinkta daugelį metų kažkur politiniuose kelkraščiuose klajojusi L.Astros vadovaujama Tautinė partija „Lietuvos kelias“.

Vargu ar kas nors iš šios politinės santuokos gali tikėtis prieauglio, nors, tiesą sakant, skeptikai šaipėsi ir iš A.Šedžiaus prieš metus garsiai atšoktų jungtuvių su Monika.

Aišku, buvusio socialdemokrato prezidentinės ambicijos kartu su praėjusiais Seimo rinkimais turėjo galutinai sudužti į šipulius, užtat dainuojanti jaunoji dėmesio atsigriebė su kaupu.

Gal A.Šedžiaus pašonėje atsidūrusiai L.Astrai ir nepavyks taip sparčiai išgarsėti kaip Monikai, bet progų priminti save jau atsirado. Tik įdomu, kas iš to A.Šedžiui?

Tuo metu, kai šiaulietis į save dėmesį bando atkreipti įvairiomis tuoktuvėmis, kitiems už borto atsidūrusiems politikams tenka ieškoti kitokių būdų išlįsti iš šešėlio.

Pastaruoju metu vienas madingesnių būdų prabilti apie save – sušukti apie referendumą. Šio šiaudo griebėsi ir į skyrybų sūkurį įsisukusi Liberalų ir centro sąjunga.

Rinkimų prievaizdams liberalcentristai pateikė prašymą leisti rengti patariamąjį referendumą dėl tiesioginių merų rinkimų. Giesmė – graži, bet labai jau girdėta. Kita vertus, traukti senas giesmes galbūt mažiau nepadoru, nei trypti per laidotuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.