Įgriuvus „Tamario“ luboms, konstrukcijas tikrina visame „Oze“

Praėjusį savaitgalį įgriuvo prekybos centre „Ozas“ įsikūrusios parduotuvės lubos. Batų parduotuvėje „Tamaris“ incidentas įvyko šeštadienio vakarą. Pavakare, kai parduotuvė dar dirbo, netikėtai į vidų įgriuvo pakabinamos lubos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 6:46 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:23 PM

Parduotuvės administracija pirmadienį sakė nežinanti kiek laiko truks remontas.

„Ekspertai dar tikslina, dėl ko įgriuvo lubos, tačiau pirminė priežastis – statybininkų aplaidumas“, - sakė viena iš parduotuvės „Tamaris“ darbuotojų.

Darbuotoja priminė, kad incidento metu nei pirkėjai, nei personalas nenukentėjo. Tiesa, dabar savaitę ar daugiau, nereikės eiti į darbą.

Prekybos centro valdytoja Inga Navickaitė mano, kad savo darbą blogai atliko statybininkai.

„Preliminariai manome, kad tai yra dėl statybų broko ir blogai atlikto statybininkų darbo. Kiekvienas savininkas samdosi savo rangovą, todėl kiekviena parduotuvė turi savo statybininkus ir ji atsakingi už jų parduotuvės įrengimą. „Oze“ yra 180 parduotuvių, tai kiekvieną parduotuvę įrengia vis kitas rangovas“, - sakė I.Navickaitė.

Ji teigė nežinanti kokia statybų firmą aptarnavo batų parduotuvę. Ji pabrėžė, kad prekybos centras paprašė visų „Oze“ įsikūrusių parduotuvių patikrinti kaip įrengtos patalpos ir konstrukcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.