V.Masalskis sukvietė klaipėdiečius prie bendro stalo

Į šventę „Patiekalas kito mamai“ klaipėdiečius ir miesto svečius sekmadienio popietę sukvietė Klaipėdos jaunimo teatras. Susirinkus prie bendro vaišių stalo Danės skvere buvo gera proga pasveikinti visas susirinkusias mamas Motinos dienos proga.

Motinos dienos šventė Klaipėdoje.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Motinos dienos šventė Klaipėdoje.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

2014-05-04 16:34, atnaujinta 2018-02-14 08:24

Pirmoji tokia šventė buvo surengta pernai ir sulaukė miestiečių susidomėjimo bei pritarimo. Šįmet žmonėsi pakviesti ne tik dalyvauti šventėje, bet ir patys prisidėti prie jos kūrimo – atsinešti vaišių, kurias galima patiekti visai bendruomenei skirtuose pietuose.

Klaipėdiečiai atsiliepė į kvietimą ir į Danės krantinę traukė nešini pačių keptais tortais, pyragėliais, kitokiais gardėsiais.

Šventę pradėjo Valentino Masalskio vadovaujamas jaunimo teatras spektakliu „Kopėčios“. Porą metų gyvuojantis kolektyvas jau tapo ne vienos gražios uostamiesčio šventės iniciatoriais ir organizatoriais.

Pasak jų, bendras stalas ir buvimas kartu suartina miesto bendruomenę ir įkvepia dalintis ne tik maistu, bet ir idėjomis.

Šįmet visus susirinkusius savo patiekalais vaišino ir šventės atmosferą kūrė ne tik Klaipėdos jaunimo teatras, bet ir Klaipėdos kamerinio orkestro meno vadovas Mindaugas Bačkus su savo kolektyvu, „Grock“ studijos muzikantai, vadovaujami Lino Švirino.

Prie šventės rengimo prisidėjo ir Klaipėdos universiteto studentai, Simono Dacho progimnazijos moksleiviai, Eduardo Balsio gimnazijos, Juozo Karoso muzikos mokyklos mokiniai.

Vaikai neliūdėjo - jiems buvo pasiūlyta įvairiausių žaidimų ir konkursų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.