A.Butkevičius: „Nesutarimų tarp manęs ir J.Neverovičiaus nėra“

Nesutarimus tarp premjero ir

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-05-06 11:23, atnaujinta 2018-02-14 06:52

„Energetikos ministerija vykdo (pavedimus - BNS) ir aš galiu pasakyti, kad nuomonių skirtumas būna ir kitais klausimais, aš nežinau, kodėl tik šis klausimas buvo taip sureikšmintas. Manau, kad dominuoja išorės tam tikri interesai ir po to bandoma panaudoti visuomenės informavimo priemones ir kai kada paveikti ir politikus, bet mes tikrai žengėm šitą žingsnį ir labai griežtai jo laikysimės, jį tikrai įgyvendinsim“, - LRT radijui pirmadienį sakė A.Butkevičius.

Anot jo, pranešimai, kad dėl nesutarimų Lietuvos lenkų rinkimų akcijos deleguotas Jaroslavas Neverovičius po prezidento rinkimų esą gali trauktis iš posto, yra netiesa.

„Ministras yra kompetentingas. Aš manau, kad gal tam tikrų problemų yra ministerijoje, bet dėl to nesureikšminu šitų dalykų, visose ministerijose matosi, kad tam tikrų žmonių yra, kurių kompetencija dar neleidžia įgyvendinti naujoves, bet jis aiškiai ir suprantamai yra pabrėžęs, kad Vyriausybės priimamus sprendimus vykdys ir jokių nesutarimų tarp manęs ir jo nėra“, - tikino premjeras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.