Rinkimų apklausa tinkle „Facebook“: viskas aišku

Ar prezidento rinkimuose prireiks antrojo turo? Koks atotrūkis bus tarp laimėtojo ir antroje vietoje likusio kandidato? Į šiuos klausimus atsakymus žinosime jau sekmadienio naktį. O lrytas.lt skaitytojai socialiniame tinkle „Facebook“ tarė savo žodį.

Rinkėjai jau balsuoja prezidento rinkimuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rinkėjai jau balsuoja prezidento rinkimuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-09 10:52, atnaujinta 2018-02-14 03:46

Šią savaitę socialiniame tinkle „Facebook“ vykusios apklausos duomenimis, už Dalią Grybauskaitę pasiruošę balsuoti net 71 proc. jos dalyvių. Socialdemokratas Zigmantas Balčytis atsiliko kelis kartus – už jį pasiruošę balsuoti 15 proc. apklausos dalyvių.

Tuo tarpu kiti kandidatai, panašu, lieka visiškame rinkimų užribyje.

Aiškus lrytas.lt skaitytojų pasirinkimas ir Europos Parlamento rinkimuose, kurie vyks gegužės 25 dieną. Daugiausia jų yra pasiuošę už Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionis demokratus (44 proc.) ir Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdį (31 proc.). Socialdemokratus rinktis pasiruošę 15 proc. apklausos dalyvių.

Apklausoje, kuri vyko gegužės 5-8 dienomis, dalyvavo 1204 socialinio tinklo „Facebook“ nariai.

Su detaliais balsavimo rezultatais kviečiame susipažinti šio straipsnio galerijoje.

Balsavimą tinkle „Facebook“ portalas lrytas.lt rengia reaguodamas į vis augančią šio socialinio tinklo bendruomenę, jos diskusijas ir norą įsitraukti bei vertinti šalies politinį ir visuomeninį gyvenimą. Lrytas.lt „Facebook“ puslapis turi daugiau nei 140 tūkst. gerbėjų.

Lrytas.lt puslapyje tinkle „Facebook“ sukurta speciali apklausų aplikacija leidžia ne tik lengvai atiduoti savo balsą už vieną ar kitą politiką bei partiją, bet ir iš karto matyti balsavimo rezultatus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.