Elektrėnuose sulaikytas neblaivus rinkimų komisijos narys

Elektrėnų rinkiminėje apygardoje kilo sumaištis - vienas komisijos narys užtiktas neblaivus. Įtarus, kad Pastrėvio rinkiminės apylinkės komisijos narys gali būti išgėręs, apie tai buvo pranešta policijai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2014, 7:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:52 AM

Kai portalui lrytas.lt sakė Elektrėnų apygardos pirmininkas Raimondas Hopenas, pranešta apie du galimai girtus Pastrėvio apylinkės komisijos narius. Atvykę pareigūnai patikrino abiejų vyrų blaivumą.

Vienas iš jų buvo blaivus, o kitas į alkoholio tikrintuvą pripūtė 0,5 promilės. Tai yra lengvas girtumo laipsnis. Neblaivus komisijos narys buvo nušalintas.

Policijos pareigūnai aiškinasi ar 1948 m. gimimo vyras tikrai vartojo alkoholį, ar tai galėjo būti vaistų poveikis.

R.Hopenas nenorėjo atskleisti neblaivaus komisijos nario vardo ir pavardės. Tai pat jis nežinojo kas iškvietė pareigūnus – ar balsuoti atėję rinkėjai, ar rinkimų stebėtojai.

„Dabar viską aiškinsis pareigūnai. Keista tai, kad buvo pranešta apie du išgėrusius vyrus. Tačiau vienas jų buvo visiškai blaivus. Kol kas neturiu duomenų kas apie tai pranešė ir kokios yra aplinkybės“, - sakė R.Hopenas.

Naujausius prezidento rinkimų duomenis sekite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.