Naktį konferenciją surengusi D.Grybauskaitė kalbėjo trumpai

Per prezidento rinkimų pirmąjį turą antros kadencijos siekianti šalies vadovė Dalia Grybauskaitė nedalyvavo televizijų laidose. Rezultatų ji laukė su savo bendražygiais, savo rinkimų štabe.

D.Grybauskaitė rezultatų laukė savo štabe ir po televizijų laidas nevaikščiojo.<br>M.Kulbio nuotr.
D.Grybauskaitė rezultatų laukė savo štabe ir po televizijų laidas nevaikščiojo.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Liucija Lenkauskaitė

2014-05-12 00:23, atnaujinta 2018-02-14 01:41

Prieš vidurnaktį spaudos konferenciją surengti žadėjusi šalies vadovė, laukdama galutinių pirmojo turo rezultatų, ne kartą atidėliojo susitikimo su žurnalistais pradžią. Galiausiai trumpa spaudos konferencija buvo surengta antrą valandą nakties. Trumpą pasisakymą surengusi D.Grybauskaitė į žurnalistų klausimus neatsakinėjo.

„Labas rytas. Pirmadienio rytas - po pirmo turo. Žmonių sprendimas buvo toks, kad bus dar ir antrasis turas, bet noriu visiems Lietuvos žmonėms padėkoti, kad surinkau beveik 47 proc., tai yra didelis pasitikėjimas. Visiems noriu pasakyti, kad tikiu visais, kurie balsavo.

Tikiu sąžininga Lietuva ir labai tikiuosi, kad lietuviai sugebės visi susitelkti ir ateiti į antrąjį turą, taip pat ir į Europos Parlamento rinkimus.

Dėkoju visiems ir noriu palinkėti Jums būti ištikimiems savo valstybei ir tikiuosi, kad visi, kurie balsavote šiandien už mane, ateisite mane palaikyti ir po dviejų savaičių“, - trumpoje spaudos konferencijoje sakė D. Grybauskaitė.

D.Grybauskaitės Vilniaus dailės akademijos Ekspozicijų salėje įsikūrusi štabavietė išsiskyrė tuo, kad jame priešingai nei pas socialdemokratus ar „darbiečius“, nebuvo alkoholio. Tik kava, vanduo ir gaivieji gėrimai.

Atmosfera štabe taip pat buvo kitokia - čia buvo galima sutikti daug jaunų žmonių ir daugiausia žiniasklaidos atstovų. D.Grybauskaitės štabe lankėsi ir pasaulinės žiniasklaidos darbuotojai - du žurnalistai įvykius Lietuvoje nušvietė Kinijos žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.