Darbdavys savo pavaldiniams rėžė: mokėti pinigus yra prabanga

Šį vakarą 21 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Patriotai“ – dramatiška vargšų lietuvių kova su kapitalistais iš Danijos. Vienoje Kauno rajono bendrovėje darbuotojai jau keletą mėnesių negauna algų. Kai kuriems įmonė, anot darbuotojų, skolinga net 20 tūkstančių litų. Skolinga bendrovė ir „Sodrai“.

Karkasinius namelius Norvegijos rinkai gaminantys darbuotojai skundžiasi, kad neturi už ką išmaitinti šeimų.<br>Stopkadras
Karkasinius namelius Norvegijos rinkai gaminantys darbuotojai skundžiasi, kad neturi už ką išmaitinti šeimų.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:09 AM

Darbdavys pasakė, kad mokėti pinigus – prabanga“, – tikina Kauno rajono bendrovėje algos negaunantys darbuotojai.

Kol karkasinius namelius Norvegijos rinkai gaminantys darbuotojai skundžiasi, kad neturi už ką išmaitinti šeimų, bendrovės savininkas važinėja prabangiu automobiliu ir pramogauja Afrikos safaryje – medžioja zebrus, antilopes ir pozuoja prie savo trofėjų.

Apie kokius dar galimus Darbo kodekso pažeidimus papasakojo darbuotojai ir užfiksavo TV kameros? Kaip su žiniasklaidos atstovais bendravo kompanijos savininkas? Ir kokį vaidmenį šioje istorijoje suvaidino Valstybinės darbo inspekcijos atstovas? Visi atsakymai laidoje „Patriotai“ – jau šį vakarą 21 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidą „Patriotai“ ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

Žurnalistinių tyrimų laida „Patriotai“ su Rūta Janutiene – antradieniais 21 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.