„Nuoga tiesa“: už ką balsuoti prezidento rinkimuose?

„Lietuvos žmonės prezidento rinkimų antrajame ture neturi iš ko rinktis – abu kandidatai vienodi, kopijuojantys rytietiško, o ne vakarietiško valdymo stilių. Abu sovietinės nomenklatūros palikuonys“, – įsitikinęs ketvirtuoju pirmajame ture likęs kandidatas Naglis Puteikis.

N.Puteikis ir M.Adomėnas.<br>Fotomontažas
N.Puteikis ir M.Adomėnas.<br>Fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2014, 4:57 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:35 PM

Jis teigia negalįs atsistebėti, kaip konservatoriams pavyko sukurti mitą, kad prezidentė Dalia Grybauskaitė yra Lietuvos patriotė? „Arogantiška, besityčiojanti iš demokratinių žmonių teisių į referendumą, palaikanti kariuomenės mažinimą, kai jos labiausiai reikia – tokia prezidentė itin palanki Maskvai. Labiau, nei Zigmantas Balčytis, kuris yra politiškai blankus“, – sako N.Puteikis.

„Nuoga tiesa“ klausia: ar prezidento rinkimuose sulauksime netikėtumų? O gal pasikartos 1997-ųjų scenarijus, kuomet pirmajame rinkimų ture ryškiai pirmavęs Artūras Paulauskas antrajame Valdui Adamkui pralaimėjo mažesniu nei vieno procento skirtumu.

„Viskas yra rinkėjų valioje. Tačiau tiek kompetencija, tiek energingumu Dalia Grybauskaitė smarkiai lenkia savo varžovą ir aš jos pergale net neabejoju“, – teigia Tėvynės sąjungos - Lietuvos konservatorių atstovas Mantas Adomėnas.

Kokius slaptus ginklus išsitrauks Zigmanto Balčyčio rinkimų štabas ir jo pirmininkas Juozas Bernatonis? Tiek pats kandidatas, tiek jo rėmėjai irgi pasirengę švęsti pergalę. O kam ir už ką savo balsus pasiūlys Darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas? Laidoje išgirsite ir vadinamojo „trolintojo“ požiūrį į politiką ir rinkimus.

Laidos „Nuoga tiesa“ diskusijoje kviečiame dalyvauti tiesiogiai – jau šį vakarą 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pasiūlykite temą „Nuogos tiesos“ redakcijai tel.: 8 5 2657343.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.