L.Graužinienė išleista gydytis į namus

Pirmadienio vakarą dėl skausmų pilvo srityje ligoninėje atsidūrusi Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė jau išleista į namus. Tačiau politikė ir toliau neatskleidžia, kokie negalavimai ją privertė skubiai kreiptis į medikus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 4:24 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:33 PM

Darbo partijai vadovaujančiai 51 metų politikei antradienį Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje buvo atlikta operacija, tačiau jau trečiadienį jai buvo leista išvykti į namus.

Seimo pirmininkės atstovė spaudai Dalia Valentienė patvirtino, kad L.Graužinienė jau grįžo iš ligoninės ir jaučiasi gerai. „Iki penktadienio ji gydysis namuose, o pirmadienį jau turėtų pasirodyti darbe“, - sakė jos patarėja.

Apie tai kokie negalavimai buvo ištikę Seimo pirmininkę jos atstovai nebuvo linkę atskleisti ir trečiadienį. „Galbūt Seimo pirmininkė pati apsispręs kažką daugiau papasakoti. Kol kas negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, kad L.Graužinienei buvo apendicito priepuolis“, – sakė D.Valentienė.

Apie tai, kad L.Graužinienei galėjo būti apendicitas antradienį garsiai svarstė Darbo partijos dvasinis lyderis Viktoras Uspaskichas. Esą būtent dėl to Seimo pirmininkė blogai pasijuto staiga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.