Televizijos vaizdo įraše – nuožmi siautėjančių kaimynų akistata

Jau šį vakarą laida „Nusikaltimas ir bausmė“ spręs kaimynų konfliktą, kurį jau savaitę, sulaikiusi kvapą, stebi visa Lietuva. Šokiruojantis kaimynų karas sostinėje – šiandien 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 22, 2014, 9:07 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:05 PM

Konfliktas tarp Glazerių ir Lyskoitų trunka jau keletą metų, tačiau prieš keletą dienų apie jį išgirdo visa Lietuva. Visą parą veikiantys garsiakalbiai, slapta daryti garso ir vaizdo įrašai, vienas kito pažeidimų ir įžeidimų fotomedžioklė ir nuožmios priešininkų akistatos filmuojant televizijos kameroms.

Kariaujantys kaimynai nusprendė savo karą pademonstruoti visai Lietuvai. Taigi, „Nusikaltimas ir bausmė“ bus parodyta tikrų tikriausia kriminalinė realybės drama.

„Neįtikėtina, kokių žingsnių gali imtis kaimynas prieš kaimyną kovoje dėl pinigų ir garbės. Kai atrodo, kad jau peržengtos visos ribos, kaimynai sugalvoja dar kažką labiau šokiruojančio“, – stebisi laidos prodiuseris ir vedėjas Kristupas Krivickas.

„Tiesą sakant, kai į mūsų redakciją kreipėsi ponas Glazeris ir pranešė, kad mes būtinai turim imtis šios temos, nes jis turi kažkokių naujų slaptų dokumentų, neva įrodančių Lyskoito kaltę – tikėjomės, kad galbūt mums pavyks išklausyti abi puses. Tikėjomės suvesti juos bendrai akistatai ir rasti kažkokį sprendimą“, – pasakoja K.Krivickas.

Kaip laidos komandai sekėsi išspręsti kaimynų nesutarimus? Tikra kriminalinė kaimynų karo realybės drama laidoje „Nusikaltimas ir bausmė“ – šiandien 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.