L.Linkevičius vyks į Ukrainą

Lietuvos užsienio

Lietuvos ministras vizito metu vyks ir į Odesą, kur susitiks su miesto ir srities vadovais.<br>R.Danisevičiaus nuotrauka iš archyvo
Lietuvos ministras vizito metu vyks ir į Odesą, kur susitiks su miesto ir srities vadovais.<br>R.Danisevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

„Interfax“, BNS ir lrytas.lt inf.

2014-05-26 20:28, atnaujinta 2018-02-13 12:13

Ministro atstovė spaudai Rasa Jakilaitienė sakė, kad vizitas yra suplanuotas seniai: „L.Linkevičius vyksta palaikyti Ukrainos po prezidento rinkimų“. 

Ji patvirtino, kad L.Linkevičių priims laikinasis šalies prezidentas Oleksandras Turčynovas ir laikinasis užsienio reikalų ministras Andrijus Deščycia. 

„Per šiuos susitikimus ypatingas dėmesys bus skiriamas klausimams, susijusiems su Rusijos agresija prieš Ukrainą ir atitinkamą praktinę Lietuvos bei tarptautinės bendruomenės paramą mūsų šaliai“, – spaudos konferencijoje Kijeve sakė Ukrainos URM atstovas spaudai Jevhenas Perebyjnisas. 

Lietuvos ministras vizito metu vyks ir į Odesą, kur susitiks su miesto ir srities vadovais, Odesos I.Mečnikovo nacionaliniame universitete skaitys paskaitą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.