P.Gražulis kovą su gėjais Briuselyje gali patikėti J.Imbrasui

Homofobiškais pareiškimais garsėjantis Seimo narys „tvarkietis“ Petras Gražulis jau nėra tikras, ar važiuos dirbti į Europos Parlamentą, jei vietą Briuselyje jam perleis aplinkos ministras Valentinas Mazuronis.

V.Mazuronis gali atsisakyti vietos Europos Parlamente P.Gražulio naudai.<br>P. Lileikio nuotrauka iš archyvo
V.Mazuronis gali atsisakyti vietos Europos Parlamente P.Gražulio naudai.<br>P. Lileikio nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 11:50 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:45 AM

Ministras aiškiai neatsako, ar ketina važiuoti dirbti į Briuselį, o antradienį turėjęs vykti „tvarkiečių“ pasitarimas šiuo klausimu greičiausiai neįvyks, nes netikėtas nugaros nervų uždegimas ir dėl to prasidėję skausmai paguldė ministrą į lovą.

Jei V.Mazuronis liktų Lietuvoje, vietą Europos Parlamente užsitikrintų jo kolega iš Seimo P.Gražulis, tačiau jis antradienį taip pat nebuvo tikras, ar išvyks iš Lietuvos.

„Dar nežinau, tarsimės partijoje. Jei mane žmonės būtų išrinkę, tikrai būčiau važiavęs, tačiau dabar išrinko Rolandą Paksą ir V.Mazuronį“, - aiškino Seimo narys.

Jei į Briuselį nevažiuotų ir P.Gražulis, ši vieta atitektų dabartiniam Europos Parlamento nariui Juozui Imbrasui, kurį rinkėjai partijos sąraše nustūmė į ketvirtą vietą.

Neoficialiai teigiama, kad V.Mazuronis ir P.Gražulis spaudžiami atsisakyti mandato į Europos Parlamentą R.Pakso draugo J.Imbraso naudai. 

Pagrindine savo veiklos misija Europos Parlamente P.Gražulis laiko kovą su gėjų judėjimo propagavimu.

„Aš savo pozicijos šiuo klausimu nekeisčiau. Aš esu drąsus žmogus – nebijau nei saugumiečių, nei homoseksualų“, - sakė Seimo narys.

Jis nesibaimina, kad dėl homofobiškų pareiškimų bus pasmerktas Briuselyje ir pabrėžia, kad panašiai, kaip jis, mąstančių politikų Europos Parlamente yra nemažai.

„Tegul tik puola mane. Dieve, tu mano. Žinote, jei homoseksualai pradėtų mane girti, tada reikėtų susimąstyti, kad kažką ne taip darau“, - kalbėjo politikas.

Jis Briuselyje norėtų suburti politinę grupę, kuri kovotų prieš homoseksualizmo propagavimą, iš Vakarų einančiam „supuvimui“.

Jei prireiks, P.Gražulis į Briuselį ketina vežtis ir skandalinguosius džinsus, su užtrauktuku sėdmenų zonoje. Tokias kelnes „tvarkietis“ dalina savo oponentams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.