Kandidatų į žemės ūkio ministrus pasirinkimas pakankamas

Prezidentė teigiamai

Prezidentė teigiamai vertina, kad Darbo partija pasiūlė net šešis kandidatus užimti žemės ūkio ministro postą.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Prezidentė teigiamai vertina, kad Darbo partija pasiūlė net šešis kandidatus užimti žemės ūkio ministro postą.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 11, 2014, 1:28 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:31 AM

„Labai gerai, kad išties yra bent jau didelis pasirinkimas, kad yra diskutuojamos kelios pavardės“, - penktadienį Prienų rajone vykstančiame Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime žurnalistams sakė šalies vadovė.

Ji sakė jau gavusi premjero teikimą dėl žemės ūkio ministro darbiečio Vigilijaus Juknos atleidimo ir jį ketina pasirašyti dar penktadienį. Pasak šalies vadovės, laikinai ministerijai vadovaus ūkio ministras, o dėl ministrų sprendimai turėtų būti priimti kitą savaitę.

„Manau, jau kitą savaitę, pirmadienį-antradienį, kai prasidės keitimosi procedūra – tiek premjero, tiek Vyriausybės. Šiokios tokios konsultacijos vyksta dėl žemės ūkio, kaip ir dėl aplinkos ir dėl sveikatos būsimų ministrų ar ministrių. Tikiuosi, sprendimai bus sureguliuoti kitą savaitę“, - sakė D.Grybauskaitė.

V.Juknai pareiškus apie atsistatydinimą, šią savaitę Darbo partijos prezidiumas patvirtino šešių galimų kandidatų sąrašą jo postui užimti. Jame yra Virginija Baltraitienė, Vydas Gedvilas, Artūras Paulauskas, Vytautas Vigelis, Ričardas Sargūnas ir Aurimas Truncė. Iš šio sąrašo Darbo partijos taryba šeštadienį žada pasirinkti vieną kandidatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.