A. Butkevičius žada nepamiršti nuo maro nukentėjusių ūkių

Laikinai einantis Ministro pirmininko pareigas Algirdas Butkevičius tarp prioritetų paminėjo dėmesį pasienio su Baltarusija regionams, tai yra tiems regionams, kuriuose dėl afrikinio kiaulių maro grėsmės ūkininkai turi artimiausiam dešimtmečiui atsisakyti kiaulių auginimo verslo perspektyvos.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 15, 2014, 12:31 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:38 PM

„Lietuva turi 700 km sieną su Baltarusija, ir esant afrikiniam kiaulių marui regionas apie 10 metų negalės auginti kiaulių. Turi būti su nauja žemės ūkio ministre išvykos į tuos regionus ir kartu su specialistais aiškinama, kokia yra galima finansinė parama, kad jie persiorientuotų į kitą verslą, ir tas regionas po truputį vėl galėtų atsigauti“, – Seime sakė A.Butkevičius.

Laikinasis Vyriausybės vadovas tarp prioritetų įvardijo ir nacionalinę gyvulininkystės plėtros programą, strateginius pokyčius sveikatos apsaugos sistemoje, šilumos ūkio sektoriaus pertvarką, suskystintų gamtinių dujų terminalo projektą bei elektros jungtis į Švediją ir Lenkiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.