E. Bagdonas paskirtas ambasadoriumi Izraelyje

Lietuvos nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Izraelio valstybėje paskirtas karjeros diplomatas Edminas Bagdonas.

Lietuvos nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Izraelio valstybėje paskirtas karjeros diplomatas E.Bagdonas.<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvos nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Izraelio valstybėje paskirtas karjeros diplomatas E.Bagdonas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 21, 2014, 2:14 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:16 PM

Atitinkamą dekretą Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė vadovaudamasi Konstitucija ir atsižvelgdama į Vyriausybės teikimą.

Šiuo metu Užsienio reikalų ministerijos Rytų kaimynystės politikos departamento direktoriaus pareigas einantis E.Bagdonas Lietuvos nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Izraelyje skiriamas nuo rugsėjo 8 dienos.

Diplomatinę tarnybą E. Bagdonas pradėjo 1994 metais kaip Lietuvos ambasados Ukrainoje konsulas, vėliau vadovavo Užsienio reikalų ministerijos Valstybinio ir diplomatinio protokolo departamentui, ėjo Lietuvos ambasadoriaus Italijoje ir Baltarusijoje pareigas, buvo Prezidento Valdo Adamkaus patarėjas ir užsienio politikos grupės vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.