Šiaulių pareigūnams – padėka už pagalbą

Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) sulaukė padėkos iš JAV gyvenančios Almos Carlson. Moteris dėkojo šiauliečiams policininkams už pagalbą kelyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jul 21, 2014, 1:34 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:18 PM

Vasaroti į gimtinę atvažiavusi A.Carlson liepos 7-ąją buvo patekusi į nepavydėtiną situaciją – važiuojant pas gydytoją staiga sugedo automobilis. Moteriai niekaip nesisekė paleisti mašinos variklio.

Prie Žemaitės – P.Cvirkos gatvių sankryžoje sustojusio automobilio netrukus privažiavo Šiaulių AVPK patrulių mašina. Vyresnieji patruliai Orlandas Ščegauskas ir Dovilė Simanauskaitė nuramino sutrikusią vairuotoją ir padėjo nustumti sugedusią mašiną į saugią vietą.

Sužinoję, kad A.Carlson skuba pas gydytoją, pareigūnai nuvežė ją tarnybiniu automobiliu. Pakeliui pagalbos sulaukusi moteris paprašė pareigūnus pasakyti vardą ir pavardę.

„Tokie pareigūnai puošia policijos vardą. Tikiu, kad jie niekada nepraeis pro šalį, žmogų ištikus bėdai. Linkiu jiems sėkmės tarnyboje“, - laiške dėkojo A.Carlson.

Padėkos sulaukę patruliai neslėpė, kad laišką skaityti buvo smagu – viešos padėkos jie sulaukė pirmąsyk.

Metus policijoje tarnaujanti D.Simanauskaitė ir jau ketverius metus dirbantis O.Ščegauskas šypsojosi, kad padėti vairuotojams tenka kone kasdien. Dažniausiai tai tenka daryti moterims, kai prakiūra mašinos padanga ir tenka keisti ratą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.