Asfaltas guls tik ten, kur gyvena Kauno vicemeras

Kodėl kapitaliai remontuojama tik ta Antanavos gatvės dalis, kuria

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-07-24 18:51, atnaujinta 2018-02-11 18:13

Aplinkinėse gatvėse įsikūrę kauniečiai išvis nesupranta, kodėl miesto valdžia nusprendė kapitaliai suremontuoti nedidelę Aleksoto rajono gatvę, kuria nevažinėja visuomeninis transportas.

Visai netoliese galima rasti gatvių, kurių dangos būklė dar prastesnė, tačiau jos neremontuojamos. Ar sėkmės gali nusišypsoti tik tuomet, kai tampi vicemero kaimynu?

V.Vasilenkos kaimynai išties galės džiaugtis, mat gatvė bus suremontuota kapitaliai – darbininkai paklos ne tik naują ištisinę asfalto dangą, tačiau įrengs ir naujus šaligatvius.

Kauno meras A.Kupčinskas neslėpė gavęs Antanavos gatvės gyventojų skundų dėl to, kad gatvė remontuojama tik šalia vicemero V. Vasilenkos namų. Jie politiką įtaria piktnaudžiavimu tarnybine padėtimi.

Meras ramina kauniečius: kitąmet numatoma suremontuoti likusią gatvės dalį, o toks darbų planas buvo numatytas iš anksto.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis taip pat neigė pataikaująs ar vykdęs vicemero V.Vasilenkos pageidavimus – tai esą tik sutapimas.

„Šiemet remontuojame arčiau Aleksoto turgaus esančią gatvės dalį, kurios būklės buvo prastesnė“, – aiškino savivaldybės atstovas.

Darbo dienomis Antanavos gatvėje mašinų negausu, tačiau savaitgaliais žmonės suvažiuoja į turgų, todėl visos aplinkinės gatvės būna tiesiog užgrūstos automobiliais. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.