Kelias į išgarsėjimą – per teismus

Kiekvienas kuo daugiau rinkėjų balsų siekiantis politikas supranta, kad sėkmė rinkimuose priklauso nuo to, kiek plačiai jis žinomas visuomenėje. Ypač tai svarbu nedidelių savivaldybių aktyvistams.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Sep 11, 2014, 8:04 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:39 PM

Regis, dar niekieno neišbandytą kelią išgarsėti pasirinko Palangos socialdemokratų lyderis ir kurorto valdžios opozicijoje esantis tarybos narys D.Paluckas – savęs užmiršti rinkėjams jis neleidžia bylinėdamasis su savivaldybe ir gyventojais.

Daugiabučius namus administruojančiai bendrovei „Palangos butų ūkis“ vadovaujantis politikas teismus užvertė ieškiniais, kuriais jis siekia gyventojams jėga įpiršti savo įmonės paslaugas.

Dalis palangiškių pasirinko kitą savo namo administratorių. Gyventojų valią patvirtino ir savivaldybė, bet D.Paluckas valdžios sprendimus vieną po kito skundžia teismams.

Mažiau nei per metus buvo pateikti net trisdešimt penki „Palangos butų ūkio“ ieškiniai. Nors išnagrinėjus 21 civilinę bylą ieškovas liko nieko nepešęs, visus teismo sprendimus jis apskundė apeliacine tvarka.

Rinkėjų dėmesio siekiančio politiko nesustabdė net tai, kad Klaipėdos apygardos teismas atmetė ir išnagrinėtą pirmąjį apeliacinį skundą. Bet visas bylas pralaimintis įmonės vadovas neketina sustoti ir su savo skundais pasiryžęs žygiuoti iki Aukščiausiojo teismo.

Taigi savo tikslą – būti gerai žinomam Palangos rinkėjams – D.Paluckas jau lyg pasiekė.

Su jo pavarde gula ir keliasi beveik tūkstantis „Palangos butų ūkio“ globos nusprendusių atsikratyti kurorto gyventojų, kurie buvo priversti dalyvauti ne viename teismo posėdyje.

Tūkstantis rinkėjų balsų kairiesiems garantuotų tris savivaldybės narių mandatus.

Tik ar politikas nebus apsiskaičiavęs? Juk daugelis teismų duris varstančių palangiškių užsispyrusį politiką keiksnoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.