Vilniečiai keikė troleibusus, nes rytą teko praleisti spūstyje

„Šiandien į darbą važiavau pusantros valandos!“ - tokių pasipiktinimo šūksnių trečiadienio rytą galėjo išgirsti ne vienas vilnietis. Sostinėje jau antrą kartą per šią savaitę buvo nutrūkusi troleibusų linija.

Vilniečiai priversti vėluoti dėl gedimų troleibusų linijoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vilniečiai priversti vėluoti dėl gedimų troleibusų linijoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2014, 11:14 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 5:27 PM

Incidentas įvyko T.Narbuto gatvėje per patį piką – 8 val. ryto. Nutrūkus linijai, sustoti turėjo visi ta linija važiavę troleibusai. Atvykusi tarnyba gedimą sutaisė per vieną valandą – troleibusai savo maršrutais pajudėjo 9 val. 8 minutės.

„Buvo atsipalaidavęs srovės nuėmiklis, vadinamas „štanga“. Važiuodamas troleibusas ją paprasčiausiai užkabino ir nutraukė.

Tinklas nėra naujas. Laidai jau apsitrynę, laikančiosios konstrukcijos taip pat nėra pačios geriausios būklės. Taisyti ir rekonstruoti yra labai brangu, o mūsų finansinė padėtis nėra jau tokia gera“, – sakė Vilniaus viešojo transporto technikos direktorius Juozapas Grabys.

Dėl nutrūkusios linijos susidarė didelės automobilių spūstys. Panašus incidentas nutiko ir pirmadienį. J.Grabys mano, kad linijos trūkinėja ir dėl didelio eismo dalyvių skaičiaus.

„Gatvėse prasidėjo spūstys, viešojo transporto vairuotojai nespėja pagal grafikus. Na, gaunasi taip, kad ir paspaudžia greičio pedalą. O su greičiu, gali užkabinti laidą ir jį nutraukti“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.