Klausimas D. Valiui: „Ar grąžinote nusuktus mokesčius?“

Antradienį, rugsėjo 30–ąją, 21.00 val. naujajame „Lietuvos ryto“ televizijos ir interneto televizijos lrytas.tv eteryje startuojanti žurnalistinių tyrimų laida „Patriotai“ parodys išskirtinį interviu su generaliniu prokuroru Dariumi Valiu, nuo kurio šiam nepavyko išsisukti.

D.Valys.
D.Valys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 2:11 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:29 PM

„Kas nutinka generaliniam prokurorui, kai auditoriai jį apkaltina nesumokėjus mokesčių? Generalinis prokuroras ima išsisukinėti kaip koks eilinis sukčius! Jums tai tikrai verta pamatyti,“ – pasakoja savo įspūdžius iš susitikimo su skandalinguoju prokuroru žurnalistė Rūta Janutienė.

„Patriotai“ išsiaiškino, kad D.Valiui gresia nauji įtarimai. Šįkart – dėl galimo nusikalstamo aplaidumo stambiu mastu. Tačiau ar pavyks auditoriams priversti prokurorą bent jau sumokėti 7000 Lt mokesčių, kurių jis pats asmeniškai nesumokėjo? Dar „Patriotai“ pakvies savo žiūrovus į Kauną, kur psichiatrijos ekspertai konvejeriu atiminėja iš neklusnių senelių pilietines teises – skelbia juos nepakaltinamais. Laidos herojės ponios Bronės akistata su tokiu ekspertu nepaliks abejingų. „Aš iki šiol negaliu patikėti, kad tai vyksta laisvoje Lietuvoje!“ – sakys moteris, kurią psichiatras paskelbė neveiksnia tingios policininkės prašymu.

Laidoje bus ir gera žinia. Ar prisimenate Vilniuje, klaikiomis sąlygomis gyvenančią močiutę Heleną Snarską, kurią valdininkai norėjo išmesti iš namų? Mūsų pasakojimas apie ją nepaliko abejingų. Tai štai – valdininkai apsigalvojo. Gražino poniai Helenai pinigus ir remontuoja jos lūšnelę – vyksime į įkurtuves! „Patriotų“ naujojo sezono premjera – antradienį, 21.00 val. „Lietuvos ryto“ televizijos ir interneto televizijos lrytas.tv eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.