Prezidentę „bestija“ išvadinęs tarnautojas atleistas

Veterinarijos tarnyba už

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 26, 2014, 7:20 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:46 AM

Tarnybos vadovas Jonas Milius BNS informavo, kad R.Selvenis atleistas nuo penktadienio, o dėl jo elgesio pradėtas tarnybinis tyrimas. 

„Kiekvienas valstybės tarnautojas, pradėdamas veiklą, įsipareigoja būti lojalus Lietuvos valstybei, laikytis tarnybinės etikos, ginti teisėtus valstybės interesus. Todėl negali būti toleruojami tokie valstybės tarnautojų vieši pareiškimai ar elgesys, kurie žemintų įstaigos, kurioje jie dirba, ir visų valstybės tarnautojų vardą, būtų įžeidžiantys ar kurstytų nesantaiką”, – BNS sakė J.Milius. 

R.Selvenis socialiniame tinkle Facebook savo viešuose komentaruose D.Grybauskaitę išvadino „bestija ir parsidavusia boba“, skelbia portalas lrytas.lt. 

Kaip skelbia LNK žinios, jis taip pat nepagarbiai atsiliepė ir apie Seimo pirmininkę Loretą Graužinienę, kartu su šalies vadove išvadindamas ją „stora boba“. 

Pats R.Selvenis tvirtina  pripažįstantis savo kaltę - jis esą pats parašė pareiškimą dėl jo atleidimo iš pareigų. Tačiau jis teisinasi, kad tokį jo poelgį paskatino šalies vadovų elgesys. 

„Neišlaiko nervai kartais, žmogus gi turi ribas, žiūrint tą visą valstybės politiką, kur krypstama. Nesiginu - pasielgiau tikrai neetiškai, nekorektiškai pirmus valstybės asmenis pavadindamas tokiais žodžiais, aš už tai pripažįstu savo kaltę“, - LNK žinioms sakė jis. 

Administracinis teisės pažeidimų kodeksas už prezidento įžeidimą masinėse informavimo priemonėse numato baudą nuo 500 iki 1 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?