Politikai pripažino klydę. Gal serga?

Seimo pirmininkė, „darbiečių“ vedlė L.Graužinienė trečiadienį pribloškė tautą viešai paskelbusi, kad parlamentas suklydo palaimindamas naują transporto priemonių išregistravimo tvarką.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 2, 2014, 7:39 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:28 PM

Negana to, politikė visų tautos išrinktųjų vardu atsiprašė žmonių dėl užgriuvusių nepatogumų, mat į įstatymo mėsmalę pakliuvo ne tiktai piktybiškai prievolių nevykdantys vairuotojai, bet ir motociklų, motorolerių, priekabų savininkai.

Pagal naująją tvarką, tokie asmenys civilinės atsakomybės draudimo įmoką privalėtų mokėti ištisus metus, o juk net aršiausi motociklų gerbėjai žiemą priversti dviratį bičiulį laikyti garaže ir blizginti jo detales.

Kiek anksčiau vidaus reikalų ministras „tvarkietis“ D.Barakauskas irgi pripažino, kad naujoji tvarka vertinama labai prieštaringai, neatitinka sveiko proto kriterijų, todėl nurodė skubiai rengti įstatymo pataisas.

Kas atsitiko, kad niekada neklystantys, visada geriausiai žinantys, ko reikia rinkėjams, politikai staiga suskydo ir pradėjo atsiprašinėti?

Galima pamanyti, kad Seimo rinkimai vyks jau kitą savaitgalį.

O gal po vasaros atostogų metu patirto kūno masažo, meditacijos saulei tekant ar kitokių sielą valančių apeigų prabilusi politikų sąžinė jau nebeleidžia veidmainiauti?

Aišku, būtų geriau, kad politikams praregėti nereikėtų pusmečio ir išmintingieji teisės aktų rengėjai numatytų bet porą žingsnių į priekį jau svarstant įstatymus Vyriausybėje ar Seime.

Vis dėlto vairuotojai gali švęsti šiokią tokią pergalę. Bet ryškiaspalvėmis liemenėmis vasaros vidury politikų aprengti dviratininkai tebeliūdi – jų kol kas niekas neatsiprašė ir prievolės neatšaukė.

O slidininkai jau nerimauja, kad Seimo nariai nelieptų žiemą jiems užsivilkti dviratininkų liemenių.

Ką gali žinoti, ar pasnigus greta miško trasų neišvysime nepaklusniųjų tykančių policijos pareigūnų? Nieko tokio – juk po pusmečio bus atsiprašyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės