Lietuvos kariuomenės vadas oficialiai prisijungė prie „Facebook“

Lietuvos kariuomenė turi vadą, išmanantį ne tik karinę taktiką bei strategiją, bet ir puikiai suprantantį socialinių tinklų svarbą. Penktadienį gen. mjr. Jonas Vytautas Žukas oficialiai prisijungė prie Lietuvoje itin populiaraus socialinio tinklo „Facebook“.

Lietuvos kariuomenės vadas gen. mjr. Jonas Vytautas Žukas penktadienį oficialiai prisijungė prie „Facebook“.<br>„Facebook“ nuotr.
Lietuvos kariuomenės vadas gen. mjr. Jonas Vytautas Žukas penktadienį oficialiai prisijungė prie „Facebook“.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 4:36 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 4:31 PM

„Laba diena, Facebook bendruomene, nusprendžiau išbandyti šią platformą bendravimui su Jumis. Pasistengsiu rasti laiko informuoti Jus tiek apie savo veiklą, tiek apie planus, pateikti savo nuomonę vienu ar kitu su šalies gynyba susijusiu klausimu. Man svarbi Jūsų nuomonė, man svarbu, kad domitės šalies gynyba, nes tai visų mūsų atsakomybė ir pareiga“, - rašoma pirmame Lietuvos kariuomenės vado įraše „Facebook“.

Gen. mjr. J.V.Žuko oficiali paskyros „Facebook“ pagrindinė nuotrauka – Lietuvos kariai su valstybės vėliavomis, profilio nuotraukoje – pats kariuomenės vadas, nufotografuotas Vilniuje Katedros aikštėje liepos 24 d. perimantis vado pareigas.

„Noriu Jus draugiškai informuoti, kad šalinsiu komentarus, kurie bus nešvankūs, necenzūriniai, bet kuria prasme diskriminuojantys, šmeižikiški, reklaminiai, skatinantys neteisėtą veiklą. Piktybiškai nepaisantys komentavimo taisyklių Facebook vartotojai bus be perspėjimo blokuojami“, - taip pat rašoma kariuomenės vado paskiroje.

Vos prisijungęs prie „Facebook“ ir pasveikinęs socialinio tinklo bendruomenę, gen. mjr. J.V.Žukas ten pat paliko įrašą ir nuotrauką iš savo apsilankymo Logistikos valdyboje.

„Džiugu matyti, kad Logistikos valdyba deda visas pastangas, kad kariams būtų sudaromos sąlygos sėkmingam užduočių vykdymui. Beje, taikliojo šaulio ginklas FN SCAR man paliko gerą įspūdį“, - „Facebook“ parašė kariuomenės vadas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.