Išjuoktas M. Adomėnas vėl bandys įgelti A. Zuokui

Didžiausią intrigą pirmuose tiesioginiuose merų rinkimuose kelia kova dėl Vilniaus mero posto. Sostinėje palaikymo sulaukiančios konservatorių partijos bandymas užkariauti Vilnių šią savaitę tapo pajuokos objektu tiek socialiniuose tinkluose, tiek politikų kabinetuose.

M.Adomėnas - kandidatas į Vilniaus mero postą.<br>T.Bauro nuotr.
M.Adomėnas - kandidatas į Vilniaus mero postą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:21 PM

„24/7 laidoje kandidatas į Vilniaus merus Mantas Adomėnas bandys dar kartą „įgelti“ dabartinam sostinės vadovui Artūrui Zuokui. Kurią partiją labiausiai džiugina M. Adomėno fiasko ir konservatorių nesutarimai tarpusavyje?

Nesutarimai skaldo ir dar vieną partiją – „Tvarka ir teisingumas“. Partijos lyderis Rolandas Paksas dar kartą kritikos pažers europarlamentarui Valentinui Mazuroniui ir bandys atsakyti į svarbiausią klausimą: „Ar dalyvaus kovoje dėl Vilniaus mero posto?“

Lietuvos Lenkų rinkimų akcija kol kas nesako, kas bus jų kandidatas į Vilniaus mero postą, bet užkulisiuose įvardijamos dvi pavardės. 

„Aktyvumo galima tikėtis žymiai didesnio, vienas asmuo geriau matomas, nei partijų, ir kitoj savivaldybėj, rinkėjų bus žymiai didesnis susidomėjimas“, – apie pirmuosius tiesioginius savivaldos rinkimus kalbės Vyriausios rinkimų komisijos pirmininkas Zenonas Vaigauskas.

Kita laidos tema – Briuselyje kojas jau apšilo ir vienuolika gegužę išrinktų europarlamentarų. Vieni susirado būstus, kiti gyvena viešbučiuose, pasisamdė ir būrius pagalbininkų. Tiesa, kol kas dideliais darbais pasigirti negali nė vienas, daug garsiau skamba tarpusavio rietynės ir nesutarimai.

Gabrielius Landsbergis stoja į kovą su Viktoru Uspaskichu. Tuo tarpu V. Mazuronis pliekia R. Paksą, pastarajam kliūva ir nuo Antano Guogos. Ar tikrai varna varnai akies nekerta?

Visi atsakymai tik laidoje „24/7“ su žurnaliste Daiva Žeimyte jau šį, sekmadienio, vakarą 21.30 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.