Naujas fontanas prapliupo it išprotėjęs

Kėdainiškiai trečiadienio pavakare rinkosi į miesto centre esantį Ramybės skverą, kad pasigrožėtų atnaujinta poilsio erdve. Bet ji akį džiugino vos kelias valandas – sugedęs fontanas išplovė gėlynus, rašo „Lietuvos rytas“.

Kada bus sutvarkytas Kėdainiuose atidarytas skveras ir fontanas – neaišku.
Kada bus sutvarkytas Kėdainiuose atidarytas skveras ir fontanas – neaišku.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilija Mockuvienė

Oct 11, 2014, 6:16 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:34 PM

Įmonė „Rofolis“ skverą tvarkė kiek ilgiau nei metus. Darbus rangovai buvo pasižadėję baigti kitų metų vasarį, tačiau statybininkai paskubėjo ir objektą baigė gerokai anksčiau.

Ramybės skverui atnaujinti panaudota apie pusantro milijono litų.

Tvarkant skverą ne tik įrengta poilsio zona su aikštele ir suoliukais bei nedidele scena, bet ir dirbtinis upelis ir fontanai.

„Galime pasidžiaugti visiškai įgyvendintu projektu. Šis skveras tapo gražiais vartais į senamiestį. Šioje jaukioje, modernioje vietoje žmonės galės rinktis pasibūti, pasėdėti, pasikalbėti.

Manau, jog Ramybės skveras taps kėdainiškių traukos centru, čia atėję žmonės galės pailsėti, pasidžiaugti“, – atidarymo šventėje sakė rajono mero pavaduotoja Nijolė Naujokienė.

Tačiau kėdainiškių džiaugsmą jau kitą dieną pakeitė nuostaba. Ne vienas miestietis, ketvirtadienio rytą eidamas per skverą, išvydo vandens išplautus ir nuniokotus gėlynus.

Pasirodo, vos keletą valandų veikęs naujasis fontanas netikėtai sugedo, o prapliupęs vanduo kaip reikiant išplovė gėlyną.

Kada vėl fontanas galės džiuginti kėdainiškius, neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.