Ūkio viceministru paskirtas Gediminas Onaitis

Pirmadienį ūkio viceministro pareigas pradėjo eiti Gediminas Onaitis, iki šiol vadovavęs energijos efektyvumo ir atsinaujinančių energijos išteklių finansavimo konsultacijas teikiančiai įmonei. Į šį postą klaipėdietį delegavo partija „Tvarka ir teisingumas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 7:16 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 7:50 AM

Energetikos ministerijoje G.Onaitis yra ėjęs Atsinaujinančių energijos išteklių ir energijos efektyvumo skyriaus vedėjo pareigas. Ankščiau G. Onaitis yra vadovavęs biomasės eksporto įmonei. Ūkio ministerijoje G. Onaitis bus atsakingas už įmonių teisės, nemokumo, valstybės valdomų įmonių, geresnio reglamentavimo, paslaugų ir konkurencijos politikos formavimo sritis.

„Sieksiu, kad Vyriausybės jau pradėti darbai būtų sklandžiai tęsiami. Vienu svarbiausių uždavinių šiuo metu įvardinčiau verslo teisinio reglamentavimo tobulinimą, o taip pat verslą prižiūrinčių institucijų aparato mažinimą“, – kalbėjo naujasis ūkio viceministras.

G. Onaitis uostamiestyje gimė, čia baigė „Ąžuolyno“ gimnaziją. Klaipėdos universitete jis yra įgijęs ekonomikos bakalauro laipsnį, o Mykolo Romerio universitete – ekonomikos magistro laipsnį.

G. Onaitis – jau antrasis partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovas iš Klaipėdos, šį mėnesį prisijungęs prie Vyriausybės komandos. Spalio 9 d. Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakulteto prodekanė plėtrai ir tarptautiniams ryšiams bei uostamiesčio savivaldybės tarybos narė Natalja Istomina buvo paskirta naująja švietimo ir mokslo viceministre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.