A. Maldeikienė apkaltino D. Grybauskaitę politine korupcija

„Tai yra politinė korupcija“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Patriotai“ savo nuomonę pareiškė ekonomistė Aušra Maldeikienė, komentuodama prezidentės Dalios Grybauskaitės praturtėjimą iš Vyriausybės vertybinių popierių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 1:02 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 6:03 AM

Kodėl taip mano garsiausia šalies ekonomistė, istorija ir komentarai apie tai, kokie aitvarai pernai, kai dar nebuvo apmokestintos palūkanos, šalies vadovei sunešė maždaug 100 tūkstančių litų – jau šį vakarą, 21 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją, laidoje „Patriotai“.

Kodėl šalies vadovė krūtine stojo prieš siūlymą pigiai nesiskolinti iš Tarptautinio valiutos fondo, tačiau leido ekspremjerui Andriui Kubiliui likus vos pusei metų iki Seimo rinkimų brangiai skolintis tarptautinėse rinkose? Investuoti į pelningas euro obligacijas gali tik finansinis elitas, kuriam nereikia skaičiuoti, kaip ištempti nuo algos iki algos.

„Čia palūkanas kai gauni, čia daugiau dirbi?“, – ironizuoja A. Maldeikienė. Tačiau būtent tie, kurie uždirba tik tiek, kad vos gali išgyventi, ne tik suneša didžiąją dalį šalies biudžeto, bet ir du kartus per metus finansiniam elitui sumoka palūkanas už jų investicijas į Vyriausybės vertybinius popierius.

Aštrių įžvalgų „Patriotų“ studijoje šia tema pažers ir žurnalistas Artūras Račas, kuris ir dėl savo kritikos prezidentės atžvilgiu yra gavęs vadinamąjį vilko bilietą.

Moralinis skurdžių valstybės vadovės veidas ir spartus artėjimas vienos tiesos ir vieno mąstymo link – visa tai jūs pamatysite šį vakar, 21 val. laidoje „Patriotai“ ir tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Temas laidos redakcijai siūlykite tel.: 8 5 2657343.

Žurnalistinių tyrimų laida „Patriotai“ – antradieniais, 21.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.