Kedžiai rėžė: „Anūkė sugniuždyta, jos psichinė būklė - kritinė“

Prokurorams leidus suimti buvusią Seimo narę Neringą Venckienę jos tėvai tėškė mergaitės kortą. Kedžiai kreipėsi į Seimo narius prašydami pagalbos dėl Laimutės Stankūnaitės dukters. Mažametės tvirkinimu įtariami Kedžiai tvirtina, kad pamatę per „Skype“ programą anūkę sunerimo dėl jos psichinės būklės. Neva, ji verkė ir nesiorientavo aplinkoje.

Mažametės tvirkinimu įtariami Kedžiai tvirtina, kad pamatę per „Skype“ programą anūkę sunerimo.<br>R.Neverbicko nuotr. iš archyvo
Mažametės tvirkinimu įtariami Kedžiai tvirtina, kad pamatę per „Skype“ programą anūkę sunerimo.<br>R.Neverbicko nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Aušrinė Ionovienė, Kristina Karlonė („Lietuvos ryto“ televizija)

Oct 23, 2014, 5:48 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 10:38 PM

„Mūsų įsitikinimu, anūkės psichologinė ir psichinė būklė yra kritiška. Mūsų nuomone, mergaitė nesiorientuoja aplinkoje, beveik visą laiką verkė, kūkčiojo ir buvo neadekvati.“ – toks Kedžių laiškas pasiekė Seimo narius.

Mergaitės seneliai bando įtikinti parlamentarus, kad jos psichologinė ir psichinė būklė yra kritinė, ir prašo, kad ją apžiūrėtų medikai. Kedžiai sako išvydę anūkę po dvejų su puse metų per apklausą „Skype“ Kauno policijos komisariate.

„Aš ten nesėdėjau toje salėje, bet jei Kedžiai sunerimę, tai jie ne be reikalo sunerimę, jie dar protiškai nesveiki nepripažinti. Jie teisiami ir pakaltinami dabar“, – teigė N.Venckienės teta Audronė Skučienė.

Kartu su A.Skučiene Seime spaudos konferenciją surengę Drąsos kelio frakcijos nariai tikina, kad Kedžiai detalių iš apklausos atskleisti negalėjo, tačiau tai, ką iš jų išgirdo, politikams kelia nerimą.

Ką apie šią situaciją sako į užsienį išvykusios L.Stankūnaitės tėvai ir politikai žiūrėkite „Lietuvos ryto“ televizijos siužete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.